• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Bageopskrifter / Kageopskrifter / Eclairs med mokkacreme

Eclairs med mokkacreme

Her finder du opskriften til Eclairs med mokkacreme. Opskriften giver ca. 15 kager.

Ingredienser

3 dl vand
100 g smør
2 dl hvedemel
3 æg

Til mokkefløde:
3 dl piskefløde
2 spsk flormelis
3 tsk pulverkaffe

Til glasur:
2 dl flormelis
2 spsk vand
1 tsk kakao

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 200 grader.

Kog vand og smør i en tykbundet gryde. Tilsæt mel og rør til dejen slipper bund og sider. Tag gryden fra varmen og kom æggene i, et ad gangen, under kraftig omrøring.

Sæt dejen på en smurt bageplade i 8-10 cm lange stykker. Bag på midterste rille i ovnen ca. 25 minutter. Åbn ikke ovndøren under bagningen.

Lad bakkelserne køle af.

Smag kold fløde til med flormelis og pulverkaffe og pisk den til et stift skum.

Skær et låg af bakkelserne og fyld dem med mokkafløden lige før serveringen.

Rør flormelis og vand sammen og smag til med kakao.

Fordel glasuren over bakkelserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind