• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Opskrifter / Hovedretter / Fiskeopskrifter / Fiskefrikadeller med sauteret spidskål

Fiskefrikadeller med sauteret spidskål

Fiskefrikadeller er en god måde at få børnene til at spise fisk på. Her får du opskriften på fiskefrikadeller med sauteret spidskål. Opskriften kan laves på ca. 30 min. og rækker til 4 personer.

Ingredienser

500 g hakket fisk (lyssej eller torsk, eventuelt med lidt laks)
1 æg
1 bdt. forårsløg
2 spsk. mælk
2 spsk. hvedemel
Havsalt
Friskkværnet sort peber
Olivenolie
1 spidskål
1 bdt. radiser
200 g friskbælgede danske ærter eller frosne ekstra fine ærter
1 bdt. dild

Tilbehør

Kogte nye kartofler

Fremgangsmåde

Rør den hakkede fisk med æg, finthakkede forårsløg, fløde, mel, salt og peber.

Form deller, og steg dem gyldne i olie ved middelvarme.

Skær kålen groft i tern. Sauter den i 1 spsk. olivenolie og kom lidt salt og peber ved. Den skal sautere, til den er lidt blød, men stadig har bid.

Gør radiserne i stand, og skær dem i stave. Bælg eller optø ærterne. Klip dilden fint. Vend den lune kål med radiser, ærter og dild i en skål, og smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Tina til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Nikitta Riber til Løse ris lavet i mikroovn
  • Edel til Henkogning – Sådan gør du
  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2023 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind