Fiskefrikadeller er en god måde at få børnene til at spise fisk på. Her får du opskriften på fiskefrikadeller med sauteret spidskål. Opskriften kan laves på ca. 30 min. og rækker til 4 personer.
Ingredienser
500 g hakket fisk (lyssej eller torsk, eventuelt med lidt laks)
1 æg
1 bdt. forårsløg
2 spsk. mælk
2 spsk. hvedemel
Havsalt
Friskkværnet sort peber
Olivenolie
1 spidskål
1 bdt. radiser
200 g friskbælgede danske ærter eller frosne ekstra fine ærter
1 bdt. dild
Tilbehør
Kogte nye kartofler
Fremgangsmåde
Rør den hakkede fisk med æg, finthakkede forårsløg, fløde, mel, salt og peber.
Form deller, og steg dem gyldne i olie ved middelvarme.
Skær kålen groft i tern. Sauter den i 1 spsk. olivenolie og kom lidt salt og peber ved. Den skal sautere, til den er lidt blød, men stadig har bid.
Gør radiserne i stand, og skær dem i stave. Bælg eller optø ærterne. Klip dilden fint. Vend den lune kål med radiser, ærter og dild i en skål, og smag til med salt og peber.
Skriv et svar