Her er en opskrift på hvordan du kan pifte ymer op og give det en smag af lemon. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 1/2 l ymer 4 spsk lemon curd Sådan laver du lemonymer 1) Bland ymeren med lemoncurd og anret den i portionsglas med mynte. 2) Stilles på køl indtil serveringen. Serveres evt. […]
ymer
Hjemmelavet müsli
Her er en opskrift på hjemmelavet müsli. Opskriften her er beregnet til 10 personer. Hvis du får rester, så bør müslien opbevares i et lufttæt glas, så den ikke bliver blød og kedelig. Ingredienser 250 g grovhalset havregryn 50 g kokos 50 g solsikkekerner 50 g græskarkerner 50 g pinjekerner 50 g valnødder, grøft hakket […]
God hjemmelavet koldskål
Her er en god opskrift på en af sommerens favoritter: hjemmelavet koldskål. Ingredienser 4 pasteuriserede æggeblommer 60 g sukker 1 tsk vaniljesukker ½ l ymer ½ l kærnemælk Evt. 1 vaniljestang 1 citron Kammerjunker Fremgangsmåde Pisk de pasteuriserede æggeblommer, sukker, vaniljesukker og kornene fra 1 vaniljestang sammen til en luftig masse. Rør kærnemælk og […]
Avocadocreme
Her er opskriften på avocadocreme, som kan bruges som tilbehør til fiskeretter og andet. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 2 modne avocadoer 1 tsk sød chilisauce 3 spsk citronsaft 1 fed presset hvidløg 1 dl ymer eller andet surmælksprodukt Salt og peber
Spejlæg med rejedressing
Her er en lille hurtig ret som man nemt kan blive forfalden til. Til 4 personer. Ingredienser: 4 æg 25g margarine 4 salatblade 1 tsk salt ½ tsk peber Rejedressing: 100g pillede rejer (eller frosne rejer) 1 dl ymer (eller creme fraiche) 1 spsk hakket persille 1 spsk fintklippet purløg 1 tsk salt ½ tsk […]
Debat