Her er opskriften på en omgang vinterkærlighed, bestående af en grønsagsmos med baconblanding. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 750 g kartofler 1 persillerod (ca. 250 g) 1/4 selleri (ca. 300 g) 1 dl mælk 20 g smør Salt og peber 300 g kogebacon 2 løg Hakket persille
selleri
Smoothie med rødbede, selleri, gulerod, æbler og appelsiner
Det her er simpelthen næsten en frugt- og grønsags symfoni. Det er en stor blanding, som tilsammen bare smager rigtig godt. Du får ca. 1 liter med denne opskrift. Ingredienser 2 mellemstore rødbeder (600 g) skrællet og skåret i mindre stykker 3 selleristilke (225 g) gjort istand 3 mellemstore gulerødder (360 g) skåret igennem på […]
Grønsagssuppe
Her er opskriften på grønsagssuppe der kan laves i mikroovn. Opskriften er beregnet til 3 personer. Ingredienser 300 g grønsager (fx. gulerod, kålrabi, selleri, kartofler, porre, hvidkål) 6 dl vand 1 bouillonterning 4 spsk smelteost
Grønsagsfad med ost
En god opskrift til at lave et grønsagsfad med ost i mikroovnen. Opskriften her er beregnet til 3 personer. Ingredienser 500 g groftrevne grønsager (f.eks. gulerødder, kålrabi, selleri, kartofler, løg eller porre) ½ dl vand Salt og peber 1 dl reven ost
Vintersuppe
Her er opskriften på en suppe der er rigtig god om vinteren. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 3 gulerødder (ca. 225 g) 1 persillerod (ca. 150 g) 1/4 selleri (ca. 300 g) 1 stort løg 25 g smør 1 l bouillon 4 tykke grove kogepølser Salt og peber
Smoothie med agurk, selleri, æble og spinat
Her er en dejlig smoothie med agurk, selleri, æble og spinat. Du får ca. 1 liter med denne opskrift. Ingredienser 1 stor agurk (ca. 400 g) hakket groft 2 selleristilke (ca. 200 g) gjort istand og hakket groft 2 store grønne æbler (400 g) uden kernehus og hakket groft 50 g babyspinatblade uden stilk 2,5 […]
Rødbedesalat med æbler og selleri
Her er et lækkert tilbehør. Rødbedesalat med æbler og selleri smager godt og er meget sundt. Ingredienser: 400 g rødbeder 200 g selleri 200 g æbler Til marinaden: 2 spsk olie 1 spsk estragoneddike 1 fed presset hvidløg 1 spsk finthakket persille Salt og peber
Debat