Her er opskriften på den klassiske rejecocktail. Rejecocktail er en af de mest brugte forretter overhovedet. Denne opskrift rækker til 4 personer. Ingredienser Til dressing 2 små skalotteløg 1½ dl hvidvin 4 spsk mayonnaise 2 spsk cremefraiche 2 tsk tomatpuré 1 lille tsk finthakket frisk fransk estragon ½ tsk Worchestershiresovs ½ tsk dijonsennep en smule […]
rejer
Kylling Shanghai
Her er en opskrift på kylling alla Shanghai. Opskriften er beregnet til 6 personer. Ingredienser 1 poulard (1,5 kg) 250 g magert flæskekød 3 spsk kinesisk soya 3 spsk sherry 1½ spsk maizenamel ¼ kop olie Hakket frisk ingefær 1 fed hvidløg 500 g rejer 175 kogte æggenudler 1 stort hakket løg 1 rød peber […]
Pitabrød med rejer, chili og andet godt
Her er en nem, delikat og hurtig måde at få pitabrød på. Pitabrødet får en smag af koriander. Opskriften er beregnet til 2 personer. Ingredienser 2 pitabrød med solsikke 75 g store flotte tigerrejer ½ udkernet fintsnittet chili 2 spsk god mayonnaise 1-2 stilke finthakket bladselleri ½ udkernet, finthakket rød eller orange peberfrugt ½ finthakket […]
Torskefad med æg og hjemmelavet dressing
Her er en dejlig nem ret som er god til aftensmad. Torskefad med torsk, æg og hjemmelavet dressing. Ingredienser 500 g kogte torskefileter 8 hårdkogte æg Hjemmelavet dressing 2 dl creme fraiche 18% 3 spsk ravigottesauce 2 dl fedtfattig mayonnaise 1 tsk fint salt 1 tsk peber Pynt 100 g kogte rejer Frisk brøndkarse […]
Tarteletter med asparges og rejer
Her er opskriften på nogle tarteletter med asparges og rejer. Opskriften er beregnet til 4-6 personer. Ingredienser 10 tarteletter 15 g smør 3 spsk hvedemel 1 tsk dijonsennep 2 dl mælk ½ dl hvidvin 1 ds aspargessnitter ekstra fine (ca. 450 g) 150 g rejer 1 bdt dild 1 tsk sukker Lidt citronsaft Salt og […]
Mexicansk salat med totopos
Denne mexicanske salat med totopos til er beregnet til 4 personer. Ingredienser 2 store modne avocadoer ½ rød + ½ grøn peberfrugt 1 lille courgette ca. 100 g majskerner Dressing: 1 dl majs eller rapsolie saft og revet skal af 1 citron 2-3 spsk mild chilisauce Salt og peber ½-1 spsk friske hakkede mynteblade 200 […]
Rejer med forårsløg, krydderurter og pasta
Denne ret med rejer, forårsløg, krydderurter og pasta er beregnet til 3-4 personer. Ingredienser 2-3 forårsløg 1 bdt persille 1 potte basilikum 3½ dl grønsagsbouillon 1 spsk maizena 1½ dl fløde Peber 400 g frosne store rejer (optøede) 2 pk frisk pasta Basilikumblade til pynt
Hvidløgsbulgur med rejer
Ingredienser 1 bk champignoner 20 g smør salt og peber 4 dl bulgur 1 stort løg 1 laurbærblad 6 dl grønsagsbouilon 1-2 fed hvidløg (efter smag og behag) peber 1 bdt persille 400-450 g frosne store rejer (optøede) 8 cherrytomater Citronbåde 1 stor skål grøn salat
Omelet med rejer og grønsager
Her er en fyldig omelet med rejer og forskellige grønsager. Ingredienser 1 løg 2 fed hvidløg 2 stilke bladselleri 1 lille courgette (ca. 150-200 g) 1 rød peberfrugt 1 spsk olivenolie 15 g smør 5-6 store æg 1 spsk hakket frisk oregano (eller ½ tsk tørret) salt og peber 300-400 g frosne store rejer (optøede)
Rejer i mild pebersauce
Denne pebersauce med rejer smager rigtig godt. Serveres med kartofler og broccoli til. Retten passer til 4 personer. Ingredienser 2 grønne peberfrugter 4 forårsløg 2½ dl fløde 2 dl grønsagsbouillon 2 spsk koncentreret tomatpuré salt og peber 1 tsk paprika Lys saucejævner 400-450 g frosne store rejer (optøede) Aspargeskartofler og broccoli
Debat