Denne opskrift på hytteost med løg, passer perfekt til brunch. Server det som tilbehør til tyndskåret skinke. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 5 dl hytteost 1 håndfuld purløg 1 rødløg 1 forårsløg Salt og peber Sådan laver du hytteost med løg 1) Klip purløget fint og bland det i hytteosten. 2) Hak rødløget […]
purløg
Grøn bulgur med krydderurtepesto
Her er en dejlig opskrift på grøn bulgur. Bulguren passer godt som tilbehør til f.eks. fisk, kylling eller grillstegt kød. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 2 dl bulgur Krydderurtepesto 2 dl krydderurter (f.eks. basilikum, persille, kørvel og purløg) 1 fed hvidløg 25 g parmesanost 50 g mandler 1 dl olivenolie Saft af 1/2 citron […]
Grillede bøffer med 2 slags ærter
Her er opskriften på grillede bøffer med alternativt tilbehør, nemlig en urtecreme med forskellige krydderurter og desuden 2 slags ærter. Opskriften er til 4 personer. Ingredienser 4 bøffer af oksefilet salt og peber Krydderurtecreme 1 dl cremeraiche 38% 2 hakkede chalotteløg 1 bundt fintskåret purløg ½ bundt hakket persille ½ bundt hakket estragon 250 g […]
Oksetyndsteg med bagt kartoffel og grøn salat
Her er en dejlig opskrift på oksetyndsteg med bagt kartoffel med creme fraiche og purløg, grøn salat og brøndkarse. Opskriften giver 8-10 portioner. Ingredienser ca. 3½ – 4 kg oksetyndsteg (mørbradstegen) Salt og friskkværnet peber 1-2 fed hvidløg Tilbehør Bagt kartoffel med creme fraiche og purløg Grøn salat Brøndkarse
Tomatsalat
Her er opskriften på en lækker tomatsalat. Ingredienser 4-6 fuldmodne tomater 2 finthakkede skalotteløg 2 spsk fintklippet purløg Marinade 4-5 spsk olie 1-1½ spsk vineddike Salt og friskkværnet peber ½-1 fed knust hvidløg
Bagels med røget laks og krydret flødeost
Her er en god frokostret med bagels, fyldt med røget laks og krydret flødeost. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 bagels 1 Philadelphia Light flødeost ½ dl fløde Finthakket purløg 4 store skiver røget laks 4 skiver rødløg Peber
Avocado med hytteost
Avocado med hytteost er en dejlig forret. Ingredienser ½ moden avocado per person Hytteost citronsaft Salt og peber Til pynt bruges: Grønt drys efter behag (f.eks. purløg, dild eller andet) Tomatbåde Citronbåde
Debat