Her er en opskrift som passer perfekt til brunch: Ristede nødder med røget paprika. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 200 g nødder og kerner (f.eks. solsikke, pinjekerner, hasselnødder og jordnødder m.fl.) 1,5 tsk røget paprika 1/2 tsk salt 1 spsk sirup Sådan laver du ristede nødder med røget paprika 1) Bland nødder og […]
pinjekerner
Hjemmelavet müsli
Her er en opskrift på hjemmelavet müsli. Opskriften her er beregnet til 10 personer. Hvis du får rester, så bør müslien opbevares i et lufttæt glas, så den ikke bliver blød og kedelig. Ingredienser 250 g grovhalset havregryn 50 g kokos 50 g solsikkekerner 50 g græskarkerner 50 g pinjekerner 50 g valnødder, grøft hakket […]
Farseret kylling med pinjekerner
Her er en opskrift på farseret kylling med pinjekerner m.m. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 stor kylling 250 g flæskefars ½ kop løse ris 1 finthakket løg ¼ kop grofthakkede pinjekerner ¼ kop grofthakkede mandler ½ tsk salt peber 1 par tråde safran ¼ tsk kanel 1 spsk finthakket persille 3 spsk […]
Rejecocktail til nytår
Her er en opskrift på en rejecocktail med lidt ekstra. Perfekt som forret til en god middag, f.eks. til nytårsaften. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 300 g frosne store rejer (optøede) Dressing: ½ bg (100 g) græsk yoghurt 10% 100 g let mayonnaise 2-3 spsk tør sherry 2-3 dråber tabascosauce Salt og peber […]
Debat