Her er en dejlig opskrift på grøn bulgur. Bulguren passer godt som tilbehør til f.eks. fisk, kylling eller grillstegt kød. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 2 dl bulgur Krydderurtepesto 2 dl krydderurter (f.eks. basilikum, persille, kørvel og purløg) 1 fed hvidløg 25 g parmesanost 50 g mandler 1 dl olivenolie Saft af 1/2 citron […]
persille
Pasta med chilistegte skinkestrimler og champignon
Dette er en pastaret, som er hurtig at lave. Men den er virkelig dejlig med frisk smag af lidt chili og parmesan. Opskriften er beregnet til 3-4 personer. Det skal du bruge: 40 g pasta 1 pakke skinkeschitzler ½ tsk. knust chili revet cironskal af ½ citron olivenolie til stegning 250 g champignon 1 lille […]
Grillede bøffer med 2 slags ærter
Her er opskriften på grillede bøffer med alternativt tilbehør, nemlig en urtecreme med forskellige krydderurter og desuden 2 slags ærter. Opskriften er til 4 personer. Ingredienser 4 bøffer af oksefilet salt og peber Krydderurtecreme 1 dl cremeraiche 38% 2 hakkede chalotteløg 1 bundt fintskåret purløg ½ bundt hakket persille ½ bundt hakket estragon 250 g […]
Gedeost med rødløg og persille
Her er en dejlig lille opskrift på gedeost med rødløg og persille. Ingredienser 1 gedeost (f.eks. Robiola) Friskkværnet sort peber Olivenolie 1 rødløg 1 bdt persille Fremgangsmåde Drys peber over osten og dryp med olivenolie. Hak rødløg og persille og fordel det over osten. Lad det trække i 30 minutter.
Ovnbagte Portobello-svampe med persille-spätzle og tomatbalsamico sauce
Her er en opskrift der er god til nytårsmenuen eller andre menuer. En rigtig god forret, bestående af ovnbagte portobello-svampe med persille-spätzle og tomatbalsamico sauce. Forretten er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 stk. portobello svampe (roden fjernet) 2 spsk ekstra jomfruolivenolie 2 spsk balsamico vineddike 200 g skorzonerrødder Havsalt Friskkværnet sort peber Ekstra jomfruolivenolie […]
Kalkunbryst fyldt med persille og salatost
Her er en opskrift på kalkunbryst med lækkert fyld. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser Kalkunbryst 30 g margarine 150 g salatost 1 bdt frisk persille 5 dl vand Salt og peber Sauce 100 g champignon (renset) 1 dl tør hvidvin 3 spsk creme fraiche 38% Salt og peber Ovnbagte kartofler 1 kg kartofler […]
Helstegt revelsben med chili-løg marmelade
Her er en grillopskrift på helstegt revelsben med chili-løg marmelade. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser Revelsben Et helt revelsben af stegestykket (ca. 1-1,2 kg) Olie til pensling Marinade ½ dl æbleeddike 1/4 dl olivenolie 1/4 akacie honning 1 dl ananassaft 1 spsk Worcestershiresauce 2 tsk løgpulver ½ tsk Dijon sennep 1/4 tsk timian […]
Skinkepostej
Her er opskriften på en let selskabsret, skinkepostej. Skinkepostejen er beregnet til 4-6 personer. Ingredienser 250 g fintskåret kogt skinke (mager) 2 hakkede løg 4 spsk hakket persille 4 spsk cognac 12 æg Salt Paprika 1 dl fløde 1 dl kvark 25 g smør
Riskugler med oksetunge og spegepølse
Her er opskriften på riskugler med oksetunge og spegepølse. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 250 g grødris Salt Friskmalet hvid peber 2-3 trekanter neutral smelteost 100 g finthakket spegepølse 100 g finthakket kogt oksetunge 2 spsk hakket persille Rigeligt fedtstof til stegning
Juice med tomat, gulerod og peberfrugt
Her er en dejlig smoothie med tomat, gulerod og rød peberfrugt. Du får ca. 1 liter med denne opskrift. Ingredienser 1 mellemstor rød peberfrugt (250 g) hakket groft 4 mellemstore tomater (300 g) hakket groft 2 mellemstore gulerødder (240 g) hakket groft 0,8 dl bredbladet persille 2,5 dl vand Et stænk tabasco-sauce Fremgangsmåde Blend […]
Debat