Her er opskriften på saltimbocca med pasta og hvidvinsky. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 4 stk. napolisteak af kalvekød 50 g parmesan 4 stk parmaskinke 4 kviste salvie 2 spsk olivenolie 3 dl hvidvin 2 spsk koncentreret kalveboullion 1 pk pasta á 400 g Sådan laver du saltimbocca med pasta og hvidvinsky Kog pastaen. […]
pasta
Sprøde cornflakes schnitzler med lun pasta og ærter
Her er en spændende og anderledes ret, schnitzler med sprød panering med cornflakes sammen med lun pasta og ærter. Dette er en ret som børnene vil elske. Ingredienser 4 schnitzler (kalkun, skinke eller kalv) 3 æg 3 spsk mælk hvedemel salt og peber ca. 3 dl cornflakes 250 g pasta 400 g fine frosne ærter […]
Pasta med chilistegte skinkestrimler og champignon
Dette er en pastaret, som er hurtig at lave. Men den er virkelig dejlig med frisk smag af lidt chili og parmesan. Opskriften er beregnet til 3-4 personer. Det skal du bruge: 40 g pasta 1 pakke skinkeschitzler ½ tsk. knust chili revet cironskal af ½ citron olivenolie til stegning 250 g champignon 1 lille […]
Pasta med små basilikumboller og forårsgrønt
En lidt anderledes pastaret, som er værd at prøve. Kødbollerne får en dejlig smag, når der er blandet basilikum i. Bollerne kan evt. laves dagen i forvejen. Opskriften er til 4 personer. Det skal du bruge til retten Basilikumboller: 500 g hakket svinekød ½ tsk groft salt 3 spsk havregryn 1 æg 1 dl mælk […]
Kalvekoteletter med kold pastasalat
Her er en opskrift på kalvekoteletter med kold pastasalat. Opskriften er beregnet til 4 personer og kan laves på ca. 40 min. Ingredienser 4 kalvekoteletter Olivenolie Havsalt Friskkværnet sort peber 400 g pastapenne 2 skalotteløg 2 gule peberfrugter 3 gulerødder 1 bdt. basilikum Dressing 2 spsk. olivenolie 1 spsk. hvidvinseddike 1-2 tsk. dijonsennep Fremgangsmåde Pensl […]
Penne med østershatte og spidskål
Her er en super god opskrift på penne med østershatte og spidskål. Ingredienser 1 spidskål (ca. 1 kg) 250 g østershatte 100 g bacon ½ spsk jomfruolivenolie 1 spsk olivenolie Salt og peber 1 fed hvidløg 3 kviste timian 1 dl grønsagsbouillon 1 dl Noilly Prat (fransk vermouth) 350 g penne (pastarør) Forårsløg Parmesanost […]
Pasta med kalkun i ratatouille
Her er en opskrift på pasta med kalkun i ratatouille. Ingredienser 400 g pasta 600 g kalkunbryst 50 g smør eller margarine Ratatouille 1 stort løg 1 grøn peberfrugt 1 courgette 1 lille aubergine ½ dl olivenolie 2 fed hvidløg 1 ds. hakkede tomater 1 spsk tomatpuré 2 kviste timian Salt og peber 4 forårsløg […]
Pasta med asparges
Her er en dejlig opskrift på pasta med asparges. Ingredienser 800 g grønne asparges 600 g tykke pastarør (cannolicchi) 8 dl hønsebouillon 2 løg 150 g smør Salt og peber 75 g revet parmesanost Fremgangsmåde Skær de nederste 2-3 cm af aspargeserne og smid det væk. Skær hovederne af i 3 cm’s længde og […]
Penne i spinat med benfri sild
Her er en dejlig opskrift på pastarør (Penne) med spinat og benfri sild. Ingredienser 400 g penne (pastarør) 200 g helbladet spinat 12 sorte oliven 4 spsk olivenolie 3 spsk pinjekerner 3 fed hvidløg 1 spsk citronsaft 20 benfri sildefileter Salt og peber Fremgangsmåde Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og sigt vandet fra. […]
Penne carbonara
Her er opskriften på penne carbonara eller pasta carbonara. Penne er pasta formet som rør. Ingredienser 400 g penne (pastarør) 350 g bacon 2 spsk olie 3 æg ½ dl mælk 1/4 tsk revet muskatnød Salt og peber 4 spsk revet parmesanost Fremgangsmåde Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Skær baconen i små terninger […]
Debat