Her er en dejlig opskrift på grøn bulgur. Bulguren passer godt som tilbehør til f.eks. fisk, kylling eller grillstegt kød. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 2 dl bulgur Krydderurtepesto 2 dl krydderurter (f.eks. basilikum, persille, kørvel og purløg) 1 fed hvidløg 25 g parmesanost 50 g mandler 1 dl olivenolie Saft af 1/2 citron […]
parmesanost
Perleotto med tomater
Her er en italiensk risotto som rækker til 4 personer. Den italienske perleotto med tomater får dog et nordisk touch når den laves med perlebyg. Du kan dog også bruge almindelige risottoris. Denne perleotto eller risotto passer perfekt som tilbehør til f.eks. en helstegt kylling. Ingredienser 1 løg 2 fed hvidløg 2 spsk olivenolie 300 […]
Pasta med asparges
Her er en dejlig opskrift på pasta med asparges. Ingredienser 800 g grønne asparges 600 g tykke pastarør (cannolicchi) 8 dl hønsebouillon 2 løg 150 g smør Salt og peber 75 g revet parmesanost Fremgangsmåde Skær de nederste 2-3 cm af aspargeserne og smid det væk. Skær hovederne af i 3 cm’s længde og […]
Penne carbonara
Her er opskriften på penne carbonara eller pasta carbonara. Penne er pasta formet som rør. Ingredienser 400 g penne (pastarør) 350 g bacon 2 spsk olie 3 æg ½ dl mælk 1/4 tsk revet muskatnød Salt og peber 4 spsk revet parmesanost Fremgangsmåde Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Skær baconen i små terninger […]
Fyldte peberfrugter
Her er en dejlig opskrift på nogle fyldte peberfrugter. Opskriften er beregnet til 6 personer. Ingredienser 10 rensede peberfrugter ca. 200 g lange ris 400-500 g skinke (hakket) 8 meget modne tomater 3 alm. løg ca. 150 g smør 1-2 fed hvidløg 150 g friske champignoner Salt og peber Karry Parmesanost
Debat