Her er en spændende og anderledes ret, schnitzler med sprød panering med cornflakes sammen med lun pasta og ærter. Dette er en ret som børnene vil elske. Ingredienser 4 schnitzler (kalkun, skinke eller kalv) 3 æg 3 spsk mælk hvedemel salt og peber ca. 3 dl cornflakes 250 g pasta 400 g fine frosne ærter […]
panering
Hjemmelavet fiskeburger med tatarsauce
Her er en dejlig burger med fisk og tatarsauce. Opskriften herunder rækker til 4 personer. Ingredienser Tatarsauce 3 spsk mayonnaise 1 dl skyr naturel 2 tsk grovkornet sennep 75 g cornichoner eller syltede agurker 1 spsk kapers 1 lille bundt purløg 5 stilke estragon 1 lille æble Salt og peber Fiskefileter 8 rødspættefileter 50 g […]
Sesampaneret hellefisk med pastasalat
Her er opskriften på nogle lækre stegte hellefiskefileter med sesamfrø, hvortil der serveres en dejlig pastasalat. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 store stykker hellefiskefilet (optøede) 2 æggehvider eller 1 æg salt og peber Sesamfrø Smør og olie til stegning Pastasalat: 1 pk frisk spinatpasta (kogt og afkølet) 200g kogte, kolde grønne bønner […]
Debat