Her er et menu forslag til en 3 retters nytårsmenu. Herunder er links til de forskellige opskrifter. Alle opskrifter er beregnet til 4 personer, og er sammensat så de passer rigtig godt sammen. Forret Til forret skal vi have ovnbagte portobello svampe med persille-spätzle og tomatbalsamico sauce. Det er en dejlig frisk forret med […]
oksehøjreb
Oksehøjrebssteg med rødvinsovs og ovnstegte kartofler
Her er en dejlig hovedret med oksehøjrebssteg med rødvinsovs og ovnstegte kartofler. Opskriften giver 8-10 portioner. Ingredienser 3-4 kg oksehøjrebssteg Salt og peber evt. 1-2 fed hvidløg 2½ dl rødvin 3-4 dl vand 4 skalotteløg 1 gulerod Krydderbuket Lille bdt persille 1 laurbærblad 1 kvist timian 1-2 lovstikkeblade eller 1 tsk tørret løvstikke Rødvinsovs Siet […]
Oksehøjreb med rodfrugter
Her er en rigtig lækker ret hvis du skal have gæster eller du vil forkæle familien med god mad. Ingredienser: 1½kg oksehøjreb 1 fed hvidløg 1 kg bagekartofler 3 gulerødder 3 persillerødder 2 rødbeder 4 skalotteløg 2 laurbærblade 2 kviste timian 7 dl væske (f.eks. en blanding af hvidvin og bouillon) Groft salt og peber […]
Debat