Her er et menu forslag til en 3 retters nytårsmenu. Herunder er links til de forskellige opskrifter. Alle opskrifter er beregnet til 4 personer, og er sammensat så de passer rigtig godt sammen. Forret Til forret skal vi have ovnbagte portobello svampe med persille-spätzle og tomatbalsamico sauce. Det er en dejlig frisk forret med […]
nytår
Ovnbagte Portobello-svampe med persille-spätzle og tomatbalsamico sauce
Her er en opskrift der er god til nytårsmenuen eller andre menuer. En rigtig god forret, bestående af ovnbagte portobello-svampe med persille-spätzle og tomatbalsamico sauce. Forretten er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 stk. portobello svampe (roden fjernet) 2 spsk ekstra jomfruolivenolie 2 spsk balsamico vineddike 200 g skorzonerrødder Havsalt Friskkværnet sort peber Ekstra jomfruolivenolie […]
Debat