Her er en opskrift på hjemmelavet blommemarmelade. Ingredienser 1½ kg modne blommer 750 g – 800 g lyst rørsukker ½ spsk citronsaft Herudover skal du bruge 4-5 glas á ca. 3 dl til at putte marmeladen i bagefter. Sådan laver du hjemmelavet blommemarmelade Skyl blommerne, halver dem og fjern stenene. Knæk 15 af blommestenene med […]
marmelade
Juleboller
En god opskrift på at lave nogle gode juleboller. Opskriften giver ca. 12 stk. Ingredienser 600 g hvedemel 300 g smør ½ tsk salt 60 g sukker 50 g gær 3 dl mælk Remonce: 150 g blødt smør 100 g sukker 50 g rosiner 50 g tørrede abrikoser 50 g smuttede mandler 1 spsk abrikosmarmelade […]
Henkogning – Sådan gør du
Hvad er henkogning? Og hvordan foregår det? Det kan du få forklaringen på her. Henkogning Henkogning er en konserveringsmetode som tidligere blev hyppigt anvendt. Dybfryserens indtog har dog løbende reduceret metoden, så den nu ikke anvendes helt så hyppigt mere. Henkogning bruges ofte til konservering af grønsager, frugt eller kødvarer. Det der skal henkoges puttes […]
Helstegt revelsben med chili-løg marmelade
Her er en grillopskrift på helstegt revelsben med chili-løg marmelade. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser Revelsben Et helt revelsben af stegestykket (ca. 1-1,2 kg) Olie til pensling Marinade ½ dl æbleeddike 1/4 dl olivenolie 1/4 akacie honning 1 dl ananassaft 1 spsk Worcestershiresauce 2 tsk løgpulver ½ tsk Dijon sennep 1/4 tsk timian […]
Debat