Det er blevet populært at grille majskolber. Du kan smide dem direkte på grillen, men her får du et ekstra tip der gør dem ekstra lækre. Læg majskolberne i vand med salt og lad dem trække i 30 min. Derefter trækkes bladene forsigtigt tilbage, og trådene fjernes. Kolberne smøres med lidt smør, evt. blandet med hvidløg, […]
majs
Pasta- og majspandekager med parmaskinke
Her er nogle spændende pandekager, lavet af pasta og majs, serveret med parmaskinke. Ingredienser 280 g små makaroni 2 majskolber 2 røde peberfrugter 4 forårsløg 60 g smør 2½ dl piskefløde 40 g mel 6 æggeblommer Salt og peber 4 spsk olivenolie 8 skiver parmaskinke Tilbehør Salat Fremgangsmåde Kog pastahornene efter anvisningen på emballagen […]
Krebinetter med majs
Her er opskriften på krebinetter med majs. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 50 g Elbo ost 500 g hakket svinekød 4 spsk hakket persille 2 æg 6 spsk olivenolie (eller anden olie) 1 ds majs (500 g) Salt og peber Karry ca. 30 g smør
Koteletter i fad
Koteletter i fad kræver ikke det store at lave. Det kan de fleste lave. Servér det med løse ris og flütes til og du har et lille festmåltid til dagligdagen her. Til 2 personer. Ingredienser: 4 små koteletter eller 2 store ½kg tomater 1 dåse majs (eller 1 pose frosne ca. 300g) 2 dl fløde […]
Debat