Her er en ret, som et hurtig og let at lave. Du skal bruge en wok til tilberedningen. Retten er beregnet til 4 personer. Ingredienser 150 g rå sorte tigerrejer med skal 1 spsk. rapsolie 3/4 tsk. groft salt 1 spsk. rapsolie 500 g skinkestrimler 2 dl kokosmælk 3/4 dl friskpresset limesaft 2 spsk. friskrevet […]
koriander
Pikant ananassalat
Her er opskriften på en ananassalat, som er en skøn frugtsalat med bid i. Du kan bruge den både som en sund dessert, som morgenmad eller en frokostret. Opskriften er beregnet til 2 personer. Ingredienser 2 tykke ringe ananas 1 granatæble ½ rød chili (uden kerner) 2 spsk frisk koriander Feldsalat Dressing 1 dl cremefraiche […]
Pitabrød med rejer, chili og andet godt
Her er en nem, delikat og hurtig måde at få pitabrød på. Pitabrødet får en smag af koriander. Opskriften er beregnet til 2 personer. Ingredienser 2 pitabrød med solsikke 75 g store flotte tigerrejer ½ udkernet fintsnittet chili 2 spsk god mayonnaise 1-2 stilke finthakket bladselleri ½ udkernet, finthakket rød eller orange peberfrugt ½ finthakket […]
Asparges med beurre blanc og sojamarineret kalkunbryst
Her er en dejlig opskrift på asparges med beurre blanc og sojamarineret kalkunbryst. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 kalkunbryst på 800 g 1 dl sojasauce 2 fed pressede hvidløg Lidt smør til stegning Beurre blanc Lidt smør til stegning 3 skalotteløg 150 g koldt smør Saften af 1-2 røde grapefrugter (2 dl) […]
Stegt kuller med rødbede
Her er en dejlig hovedret med stegt kuller med rødbeder. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser ca. 800 g kuller-halestykker 1 stor rødbede til at skære i skiver 4 store rødbeder til at bage ½ bddt koriander Et par stilke timian 50 g skrællet ingefær Chili 2 lime Rørsukker Salt og peber 1 spsk […]
Kuller med soyaglacé og limemarinade
Her er en forret med fisken kuller. Den serveres på en varm tallerken sammen med soyaglacé. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 200 g kullerfilet i skiver Porregrønt fra 1-2 porrer 1-2 gulerødder ½ bdt koriander Lidt kinakål ½ dl soya ½ dl sukker 1-2 lime Lidt ingefær Lidt sød chilisauce Sukker, salt og […]
Garam marsala
Garam marsala er en krydderiblanding der kan anvendes i mange retter. Typisk i retter med fjerkræ. Blandingen består af 1 spsk korianderfrø 1 spsk hel sort peber 1½ tsk kommenfrø 2 spsk hele nelliker 10 kardemommefrø 1 spsk stødt kanel
Hjemmelavede karrysild
Sæt ekstra præg på julefrokosten med hjemmelavede karrysild. Her er opskriften til 4 personer. Ingredienser 2 spsk god mayonnaise 1 spsk dijonsennep 2 spsk cremefraiche 38% 3/4 spsk mild karry 1/4 tsk fint knuste korianderfrø 1/4 tsk fint knuste sennepsfrø 1½ spsk lage fra sildene 1 lille løg 2 små syltede agurker 1 spsk kapers […]
Debat