Her er opskriften på tyske kødboller. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 125 g smør 50 g blåskimmelost (Danablu) 2 fintsnittede løg 500 g hakket svinekød 250 g hakket oksekød 2 æg 2 spsk rasp 4 spsk hakket persille 6 spsk olivenolie (eller anden madolie) Salt og peber
kødboller
Svenske kødboller (köttbullar)
Sverige er blandt meget andet, kendt for deres kødboller, eller köttbullar som de kaldet det. Her er en opskrift så du kan gøre dem kunsten efter. Opskriften giver kødboller til 4-6 personer. Ingredienser 200 g skært oksekød 100 g kalvekød 100 g svinekød 2 dl fløde 1 dl rasp 1 æg ½ finthakket løg Friskmalet […]
Kødboller i krydderurtesauce
Her er en dejlig opskrift på nogle kødboller i krydderurtesauce. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 rundstykke eller 2 skiver franskbrød 125 g hakket oksekød 1 ds sardiner i olie (rensede for skind og ben) Salt Paprika Cayennepeber Karry 4 spsk små osteterninger 4 spsk hakket persille 2 æg ca. 100-125 g smør […]
Debat