Her er opskriften på en urtekrydret hamburgerryg som kan laves i mikroovn. Du får 4 portioner med denne opskrift og ovntiden er ca. 18-20 minutter. Ingredienser 700 g hamburgerryg uden ben 1-2 tsk tørrede krydderurter: timian, merian, rosmarin, esdragon Sådan laver du urtekrydret hamburgerryg i mikroovn Gnid hamburgerryggen med tørrede krydderurter. Kog kødet ved 300 […]
kartofler
Ovnstegte kartofler med aioli
Her kan du se en dejlig opskrift på ovnstegte kartofler med aioli som er perfekt til bla. brunch. Opskriften her rækker til 10 personer. Du kan med fordel lave aiolien dagen før og lade den stå i køleskabet natten over. Ingredienser 5 bagekartofler 2 spsk olie 1 spsk paprika 1 spsk salt 400 g god […]
Græske hakkebøffer med salatost
Her er nogle græske eller ihvertfald græsk inspirerede hakkebøffer med salatost. Opskriften rækker til 2 personer. Ingredienser 500 g hakket oksekød 8-14% Skallen af 1 usprøjtet citron 50 g sorte oliven 100 g salatost 200 g fraiche 9% 1 håndfuld friskhakket mynte 700 g små kartofler 3 spsk salt Sådan laver du græske hakkebøffer med […]
Frikadeller med sovs og kartofler
Her er opskriften på en af de klassiske danske retter, frikadeller med sovs og kartofler. Ingredienser 500 g hakket svinekød 1 æg 1 finthakket løg (ca. 50 g) 2 dl minimælk eller 1 dl sødmælk og 1 dl vand 1 dl hvedemel 1 1/2 tsk salt 1/2 tsk peber Fedtstof til stegning Sådan laver du […]
Skinkeschnitzel med pancetta og kartoffelsalat
Her er opskriften på skinkeschnitzel med pancetta og hjemmelavet kartoffelsalat. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 skinkeschnitzler 1 tsk knust eller fintrevet ingefær 2 knsp stødt kanel 1/2 dl olivenolie 8 salvieblade 4 skiver pancetta eller lufttørret skinke Kartoffelsalat 600 g små kogte kartofler 2 fed knust hvidløg 2 spsk hvid balsamico 4 […]
Kalvemørbrad med forårsgrønt
Her er en dejlig opskrift på kalvemørbrad med forårsgrønt. Du kan dog sagtens lave denne ret hele året. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 1 afpudset kalvemørbrad (ca. 800 g) Olivenolie til bruning Salt og peber 1 lille bundt grønne asparges 1 lille bundt hvide asparges 250 g cherrytomater 1 bakke babyspinat 1 spsk smør […]
Salat med kartofler, grønne bønner og chorizopølser
Her er en dejlig forret med salat, kartofler, grønne bønner og chorizopølser. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 150 g rucola 500 g små kartofler 150 g grønne bønner 2 skalotteløg 1 lille stykke spansk rød chili 1 håndfuld mandler ca. 200 g friske chorizo pølser 1½ tsk citronsaft 2 spsk balsamicoeddike 1 spsk olivenolie […]
Fiskefileter med salat, ærter og tomater
Denne opskrift er med fiskefileter, salat, ærter og tomater. Opskriften laves på ca. 40 min. og rækker til 4 personer. Ingredienser 8 fiskefileter (f.eks. rødspætter) Mælk Speltrasp, rugmel eller speltmel Havsalt Friskkværnet sort peber Olivenolie 1 grøn krølsalat 200 g friskbælgede ærter eller frosne ekstrafine ærter 1 bk. cherrytomater Cremet dressing 4 spsk. skyr eller fromage frais 2 spsk. piskefløde […]
Kotelet med skaft grillet i spansk mojo
Her er en dejlig opskrift på en kotelet med skaft grillet i spansk mojo. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 stk. koteletter med skaft Mojo 2-3 røde peberfrugter (250 g) ½ tsk spidskommen 2 spsk paprika ½-1 rød chili (skyllet fri for kerner) 6 fed hvidløg Saften af 1 lime 1 tsk fint […]
Bondeomelet tilberedt i mikroovn
Med denne opskrift kan du lave bondeomelet i mikroovnen. Opskriften er beregnet til 3 personer. Ingredienser 3 skiver bacon (40 g) 3 kogte kartofler (200 g) 1 spsk fintklippet purløg Salt og peber 1 dl reven ost 2 æg 2 spsk mælk
- 1
- 2
- 3
- …
- 6
- Næste side »
Debat