Her er opskriften på nogle små pæretærter med karamel. Du får 6 tærter med denne opskrift. Ingredienser Dej 75 g smør 75 g cornflakes 75 g sukker 100 g mel 1 æg Fyld 6 halve pærer (fra dåse) Karamelcreme 75 g sukker ½ dl pæresaft 2½ dl piskefløde
karamel
Karamelbudding
Her er opskriften på desserten karamelbudding. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 6 dl fløde 4 æg 1 spsk sukker 3 smuttede, revne bittermandler eller 2 tsk vanillesukker Karamel af: 2 dl sukker 2 spsk kogende vand Til pynt: Flødeskum af 1-2 dl piskefløde Høvlet chokolade
Brune kartofler
Til et godt julemåltid hører brune kartofler eller karamelkartofler. Her er en opskrift til ca. 4-6 personer. Ingredienser 800-900 g små kogte, pillede kartofler af en fast sort 80-90 g sukker 50 g smør
Labre Larve drink
Ingredienser 2 cl cuba karamel ½ citronvand Isterninger
Debat