Her er en opskrift på en kalvesteg der tilberedes i mikroovn. På den måde sparer du en masse tid i ovnen. Her er kun en ovntid på 8 minutter. Opskriften rækker til 2-3 personer. Ønskes kødet brunt, kan det brunes ved stærk varme på en tør stegepande inden kogning i mikrobølgeovnen. Kødet kan også pensles […]
Kalv
Kalvemørbrad med forårsgrønt
Her er en dejlig opskrift på kalvemørbrad med forårsgrønt. Du kan dog sagtens lave denne ret hele året. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 1 afpudset kalvemørbrad (ca. 800 g) Olivenolie til bruning Salt og peber 1 lille bundt grønne asparges 1 lille bundt hvide asparges 250 g cherrytomater 1 bakke babyspinat 1 spsk smør […]
Sprøde cornflakes schnitzler med lun pasta og ærter
Her er en spændende og anderledes ret, schnitzler med sprød panering med cornflakes sammen med lun pasta og ærter. Dette er en ret som børnene vil elske. Ingredienser 4 schnitzler (kalkun, skinke eller kalv) 3 æg 3 spsk mælk hvedemel salt og peber ca. 3 dl cornflakes 250 g pasta 400 g fine frosne ærter […]
Kalvecuvette i øl med krydderurtekartofler
Her er en lækker opskrift på kalvecuvette i øl, med krydderurtekartofler. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 1 kalvecuvette (ca. 800 g) 25 g smør ½ l øl 1 gl. drænet perleløg Salt og peber 800 g små kartofler 1 tsk revet citronskal 1 bdt. snittet forårsløg 2 håndfuld friskhakkede krydderurter 2 spsk gode oliven […]
Majorens kalveskank
Retten er kraftig og velsmagende. Hvis der ønskes mere smag kan det tilberedes dagen før. Ingredienser: 4 skiver kalveskank 50 g smør eller margarine 1 dl mel salt og peber 2 tsk timian 2 tsk salvie 1 lille fintsnittet hvidkålshoved 3-4 gulerødder ( skåret i mindre stykker) 2 løg delt i kvarter 4-5 dl vand, […]
Debat