Her er en spændende og anderledes ret, schnitzler med sprød panering med cornflakes sammen med lun pasta og ærter. Dette er en ret som børnene vil elske. Ingredienser 4 schnitzler (kalkun, skinke eller kalv) 3 æg 3 spsk mælk hvedemel salt og peber ca. 3 dl cornflakes 250 g pasta 400 g fine frosne ærter […]
kalkun
Pasta med kalkun i ratatouille
Her er en opskrift på pasta med kalkun i ratatouille. Ingredienser 400 g pasta 600 g kalkunbryst 50 g smør eller margarine Ratatouille 1 stort løg 1 grøn peberfrugt 1 courgette 1 lille aubergine ½ dl olivenolie 2 fed hvidløg 1 ds. hakkede tomater 1 spsk tomatpuré 2 kviste timian Salt og peber 4 forårsløg […]
Pita California
Her er en amerikansk pita opskrift, på en frisk, god og sund pita med avocado, spirer, ost og skinke. Opskriften er beregnet til 2 personer. Ingredienser 2 hvede pita Lidt hjerte- eller frillicesalat 100 g silkeskåret parmaskinke eller røget kalkun 1 lille avocado i tynde både 1 god håndfuld spirer Evt. et par tynde, grønne […]
Asparges med beurre blanc og sojamarineret kalkunbryst
Her er en dejlig opskrift på asparges med beurre blanc og sojamarineret kalkunbryst. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 kalkunbryst på 800 g 1 dl sojasauce 2 fed pressede hvidløg Lidt smør til stegning Beurre blanc Lidt smør til stegning 3 skalotteløg 150 g koldt smør Saften af 1-2 røde grapefrugter (2 dl) […]
Kalkunbryst fyldt med persille og salatost
Her er en opskrift på kalkunbryst med lækkert fyld. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser Kalkunbryst 30 g margarine 150 g salatost 1 bdt frisk persille 5 dl vand Salt og peber Sauce 100 g champignon (renset) 1 dl tør hvidvin 3 spsk creme fraiche 38% Salt og peber Ovnbagte kartofler 1 kg kartofler […]
Debat