Her er opskriften på den kendte krydderkage i en juleudgave med sukat m.m. Ingredienser 50 g smør 150 g sukker 1 æg 125 g mel 2 tsk kanel 1 tsk stødt nelliker 1 tsk vaniljesukker ½ tsk bagepulver 1 dl mælk 50 g sukat 60 g flormelis 1 tsk kanel 2 tsk citronsaft 1 spsk […]
kage
Frankfurterkrans
Her er opskriften på den dejlige frankfurterkrans. Opskriften giver nok kage til 4 personer. Ingredienser 200 g smør 200 g sukker 2½ tsk vanillesukker 3 æg 1 spsk rom saft og reven skal af ½ citron 150 g hvedemel 3 tsk bagepulver 2 dl kartoffelmel Til fyld og pynt: 250 g smør 2½ dl flormelis […]
Glaserede Arrak-kringler
Her er opskriften på glaserede Arrak-kringler. Opskriften giver ca. 40 kringler. Ingredienser 200 g smør 100 g flormelis 1 æggeblomme 3 tsk vanillesukker 300 g hvedemel Arrak-glasur: 2½ dl flormelis ca. 3 spsk Arrak
Chokolademakroner
Her er en kageopskrift på chokolademakroner. Opskriften giver ca. 35 makroner. Ingredienser 250 g mandler 100 g mørk chokolade 4 æggehvider 200 g sukker
Debat