Her er opskriften på saltimbocca med pasta og hvidvinsky. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 4 stk. napolisteak af kalvekød 50 g parmesan 4 stk parmaskinke 4 kviste salvie 2 spsk olivenolie 3 dl hvidvin 2 spsk koncentreret kalveboullion 1 pk pasta á 400 g Sådan laver du saltimbocca med pasta og hvidvinsky Kog pastaen. […]
hvidvin
Grillet lammekrone med bagte kartofler og hvidløgssmør
Her er opskriften på en grillet lammekrone med bagte kartofler og hvidløgssmør. Opskriften er beregnet til 2 personer. Ingredienser 800 g lammekrone 2 fed hvidløg 2 hele hvidløg (til bagning) 1 tsk salt 4 spsk oliventapenade 1 spsk hakket rosmarin 500 g tomater med stilk 1 dl hvidvin Tilbehør 800 g små bagte kartofler Hvidløgssmør […]
Risotto alla Milanese
Her er en dejlig opskrift på risotto alla milanese. En rigtig god risret med god smag. Ingredienser 2 bouillonterninger (okse eller kylling) opløst i 1 liter vand 50 g smør ½ finthakket løg 40 g oksemarv 350-400 g risotto-ris (Carnaroli / Arborio) 1 dl hvidvin 1 knsp safranpulver 60 g revet parmesanost Salt Fremgangsmåde Smelt […]
Hønsekødsuppe med byg
Her er en dejlig opskrift på en hønsekødsuppe med byg. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 suppehøne (800 g) kogt og parteret i 4 stykker 2 løg i skåret i tern 1 gulerod skåret i tern 1 stængel bladselleri, skåret i tern 120 g perlebyg 25 g smør 1 dl tør hvidvin ½ […]
Osso buco tilberedt på grill
Denne opskrift på Osso buco kan tilberedes på grillen. Det er en dejlig ret om sommeren. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 skiver osso buco 3 dl hvidvin 1 dl hyldeblomstkoncentrat 1 l kalvebouillon Skal af ½ appelsin Skal af ½ citron 4 løg 4 stilke bladselleri 3-4 gulerødder 1 skrællet æble 3½ […]
Tarteletter med asparges og rejer
Her er opskriften på nogle tarteletter med asparges og rejer. Opskriften er beregnet til 4-6 personer. Ingredienser 10 tarteletter 15 g smør 3 spsk hvedemel 1 tsk dijonsennep 2 dl mælk ½ dl hvidvin 1 ds aspargessnitter ekstra fine (ca. 450 g) 150 g rejer 1 bdt dild 1 tsk sukker Lidt citronsaft Salt og […]
Spansk suppe
Her er opskriften på en spansk suppe. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 finthakket løg 2 store, flåede, hakkede tomater 2 spsk olivenolie 1-2 fed knust hvidløg (brug hvidløgspresser) 1 laurbærblad 2 spsk finthakket kogt skinke 2 spsk finthakket persille 60 g langkornede ris ½ dl hvidvin 1 knsp safran ½ tsk citronsaft […]
Koteletter Osso Bucco
Her er opskriften på koteletter Osso Bucco. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 tykke svinekoteletter 30 g smør 2 gulerødder 2 løg 2 stængler bladselleri 1 spsk mel 1 dl hvidvin eller vand 1 ds flåede tomater (400 g) Salt og peber ½ tsk timian 2 tsk revet citronskal 2-3 spsk hakket persille
Kylling á la Creme med hvidvin
Her er opskriften på kylling á la creme med hvidvin. Opskriften er beregnet til 2 personer. Ingredienser 1 rød peber 1 grøn peber 3 spsk smør 60 g champignon 1/3 kop mel 2/3 kop hønsebouillon 1/4 kop mælk 1/4 kop fløde 2/3 kop hvidvin 1 spsk cognac 250 g kogt kylling i terninger
Kylling med Champignon á la creme
Kylling med champignon á la creme er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 poulard (kylling på ca. 1 kg) Salt og peber 2 spsk olie 2 spsk smør 250 g champignon 3 skalotteløg ½ kop tør hvidvin 2½ dl fløde
Debat