Her er opskriften på nogle medaljer med rabarber og jordbær. Opskriften giver 12 stk. medaljer. Ingredienser Dej 150 g mel 1 knsp hjortetaksalt 75 g sukker 100 g smør 1 æggeblomme 2 spsk fløde Creme 2½ dl vanillecreme 1½ dl piskefløde Fyld 1 dl vand 100 g sukker 200 g rabarber 50 g jordbær 3 […]
husblas
Nøddedrøm med jordbær
Her er opskriften på en nøddedrøm med jordbær. Ingredienser Dej 100 g nødder 1 spsk mel 4 æg 100 g sukker 75 g knuste makroner Reven skal af 1 appelsin Fyld ½ l syrnet sødmælk 2½ dl piskefløde 8 blade husblas 250 g friske jordbær 1 dl appelsinsaft 1 spsk sukker
Tærte med jordbær og abrikos
Her er opskriften på en tærte med jordbær og abrikos. Ingredienser Dej 150 g mel 125 g smør 25 g sukker 1 knsp salt 1 æggeblomme Fyld 10 små makroner 1 dåse henkogte abrikoser 200 g friske jordbær 4 blade husblas Abrikossaften blandet med vand, så der bliver 4 dl 40 g mandelflager
Aspargesmousse i laksesvøb
Her er opskriften på aspargesmousse i laksesvøb. Opskriften er en god forret til 4 personer. Ingredienser 1 ds aspargessnitter (drænet vægt 270 g) 2 spsk finthakket løg Lidt friskkværnet peber 1 spsk hakket dild 1 spsk hakket persille 1 dl piskefløde ½ dl syrnet fløde 6 blade husblas (eller 3 tsk husblaspulver) 200 g røget […]
Kokoslagkage med jordbær
Her er opskriften på en lagkage med kokos og jordbær. Ingredienser Dej til bunde 160 g mel 50 g kokosmel 50 g smør 1 æg 50 g sukker 1 dl kaffefløde Fyld 300 g optøede eller friske jordbær 8 blade husblas ½ l yoghurt naturel 40 g sukker 2½ dl piskefløde Overtræk 100 g overtrækschokoladepastiller
Debat