Her er opskriften på et rosmarinbrød med figner som passer perfekt til brunch. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 færdig pizza dej 3 store kviste rosmarin 4 figner 200 g revet ost 2 spsk honning Salt Durummel Sådan laver du rosmarinbrød med figner 1) Rul dejen ud og skær den i 2 stykker. […]
honning
Hjemmelavet müsli
Her er en opskrift på hjemmelavet müsli. Opskriften her er beregnet til 10 personer. Hvis du får rester, så bør müslien opbevares i et lufttæt glas, så den ikke bliver blød og kedelig. Ingredienser 250 g grovhalset havregryn 50 g kokos 50 g solsikkekerner 50 g græskarkerner 50 g pinjekerner 50 g valnødder, grøft hakket […]
Grillede koteletter med rosmarin og gedeost
Her har du en ret som enten kan laves på en grillpande indendørs eller på havegrillen, når vejret er til det: Koteletter med spændende tilbehør. Dette skal du bruge: Salat: 500 g rensede grønne bønner 450 g friske ærter i bælg 100 g renset feldsalat 250 g sommerbær, f.eks. hindbær og blåbær 150 g forårsløg […]
Honningkagemænd og Honningkagekoner
Her er en god opskrift på at bage honningkagemænd eller honningkagekoner. Ingredienser 150 g honning 150 g brun farin 125 g smør ½ tsk stødt ingefær ½ tsk stødte nelliker ½ tsk stødt kanel 1 tsk hjoretaksalt 500 g hvedemel 2 æg 200 g mørk chokolade 1 dl flormelis 1 spsk citronsaft Frugtfarve
Marsala kylling med honning
Opskriften på Marsala kylling med honning er beregnet til 4-6 personer. Ingredienser 1 poulard (stor kylling) ca. 1,5 kg 60 smør 2 spsk honning Fyld: 1 lille hakket løg 180 g hakkede champignon 2 skiver bacon (hakkes) 60 g smør ¾ kop frisk fransbrødskrummer 1 spsk hakket persille ½ kop hakkede valnødder Sauce: 3 dl […]
Syltede bløde løg
Syltede bløde løg smager rigtig godt som tilbehør til forskellige retter. Her kan du se opskriften. Ingredienser 3-4 løg (gerne blanding af rødløg og store skalotteløg og almindelige løg) 1 tsk olie 1 tsk smør 2 kviste timian 1½ spsk vineddike 3/4-1 dl sky fra en steg 1-2 tsk honning peber og salt
Honningkage
Her er en original opskrift på honningkage, sådan som vi kender det fra de kendte bagere i Christiansfeld. Ingredienser 2 tsk potaske 3 æggeblommer 500 g honning 500 g hvedemel 3 tsk brunkagekrydderi 1 tsk hjortetaksalt
Debat