Her er en dejlig opskrift på en hønsekødsuppe med byg. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 suppehøne (800 g) kogt og parteret i 4 stykker 2 løg i skåret i tern 1 gulerod skåret i tern 1 stængel bladselleri, skåret i tern 120 g perlebyg 25 g smør 1 dl tør hvidvin ½ […]
høns
Luksus hønsebouillon
Her er en luksus udgave af hønsebouillon. Opskriften giver ca. 2 liter færdig bouillon. Ingredienser 2 skiver bacon (hakket) 1 stor gulerod (hakket) 1 mellemstort løg (hakket) 1 stilk bladselleri (hakket) Persille 2 modne tomater 1,5 kg kyllingeben og indmad 1 fed hvidløg 1 laurbærblad 2 kviste timian 1 spsk tomatpuré 1½ kop tør hvidvin […]
Tyrkisk hønsekødsuppe med yoghurt
Her er opskriften på tyrkisk hønsekødsuppe med yoghurt. Opskriften er beregnet til 6 personer. Ingredienser 6 kopper hønsebouillon 1/4 kop ris 1 tsk salt Friskmalet peber 1 kop yoghurt 2 sammenpiskede æggeblommer ½ tsk frisk mynte eller ½ tsk tørret 2 spsk hakket persille
Hønsekødsuppe med gulerødder og appelsin
Hønsekødsuppe med gulerødder og appelsin er en dejlig ret. Her får du en opskrift beregnet til 6-8 personer. Ingredienser 6 gulerødder (i skiver) 1 mellemstort løg (i skiver) 2 stilke bladselleri 1 l hønsebouillon Salt og peber 1 laurbærblad 1 spsk maizenamel Saft og revet skal af 1 appelsin Frisk revet muskatnød 1/4 kop fløde
Hønsebouillon
Her er opskriften på ægte hønsebouillon, og ikke snydeopskriften med bouillonterning! Opskriften giver ca. 1½ liter færdig hønsebouillon. Ingredienser 1-2 rå eller kogte kyllingeskrog + ben 250 g kyllingeindmad (undtagen lever) 2 l koldt vand 2 løg 2 gulerødder 1 bouquet garni 1 tsk salt 6 hele sorte peberkorn
Linsesuppe
Her er en opskrift på linsesuppe. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 500 g linser 200 g bacon 1 hakket løg 1 hakket gulerod 1 bouquet garni Salt og peber 1 l hønsebouillon 60 g smør
Debat