Her er en dejlig søndagssteg af højreb, serveret med kartofler, grønsager og løgsauce. Kødet tilberedes i mikroovn og har en ovntid på bare 12 minutter. Opskriften rækker til 2-3 personer. Ingredienser 600 g mørt højreb 200 g løg Sådan laver du højreb i mikroovnen Køb en skive mørt højreb, evt. med ben. Læg kødet i […]
højreb
Grillet kalvesteg med bagte rødbeder, porrer og blodappelsin-vinaigrette
Her er opskriften på en god hovedret til 4 personer, med grillet kalvesteg med bagte rødbeder, porrer og blodappelsin-vinaigrette. Hovedretten er perfekt til nytårsaften eller andre festlige lejligheder. Ingredienser Ca. 600-800 g kalvehøjreb uden ben 2 bk rucolasalat vasket og tørret Ekstra jomfruolivenolie Havsalt Friskkværnet sort peber Marinade 5 fed hvidløg (pillet og skåret i […]
Højrebskotelet med tomatsalat
Her er opskriften på en højrebskotelet med tomatsalat. Opskriften giver 4 portioner. Ingredienser 2 højrebskoteletter á ca. 700 g pr. stk OLie 75 g smør Salt og peber Tilbehør Flutes Brøndkarse Tomatsalat (se opskriften via linket)
Oksehøjrebssteg med rødvinsovs og ovnstegte kartofler
Her er en dejlig hovedret med oksehøjrebssteg med rødvinsovs og ovnstegte kartofler. Opskriften giver 8-10 portioner. Ingredienser 3-4 kg oksehøjrebssteg Salt og peber evt. 1-2 fed hvidløg 2½ dl rødvin 3-4 dl vand 4 skalotteløg 1 gulerod Krydderbuket Lille bdt persille 1 laurbærblad 1 kvist timian 1-2 lovstikkeblade eller 1 tsk tørret løvstikke Rødvinsovs Siet […]
Debat