Her er opskriften på en af de klassiske danske retter, frikadeller med sovs og kartofler. Ingredienser 500 g hakket svinekød 1 æg 1 finthakket løg (ca. 50 g) 2 dl minimælk eller 1 dl sødmælk og 1 dl vand 1 dl hvedemel 1 1/2 tsk salt 1/2 tsk peber Fedtstof til stegning Sådan laver du […]
hakket svinekød
Pasta med små basilikumboller og forårsgrønt
En lidt anderledes pastaret, som er værd at prøve. Kødbollerne får en dejlig smag, når der er blandet basilikum i. Bollerne kan evt. laves dagen i forvejen. Opskriften er til 4 personer. Det skal du bruge til retten Basilikumboller: 500 g hakket svinekød ½ tsk groft salt 3 spsk havregryn 1 æg 1 dl mælk […]
Krebinetter med majs
Her er opskriften på krebinetter med majs. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 50 g Elbo ost 500 g hakket svinekød 4 spsk hakket persille 2 æg 6 spsk olivenolie (eller anden olie) 1 ds majs (500 g) Salt og peber Karry ca. 30 g smør
Debat