Her er opskriften på tyske kødboller. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 125 g smør 50 g blåskimmelost (Danablu) 2 fintsnittede løg 500 g hakket svinekød 250 g hakket oksekød 2 æg 2 spsk rasp 4 spsk hakket persille 6 spsk olivenolie (eller anden madolie) Salt og peber
hakket kød
Croquetter med flødepeberrod
Opskriften på croquetter med flødepeberrod er beregnet til 4 personer. Ingredienser 250 g hakket svinekød 125 g hakket oksekød 125 g hakket kalvekød ca. 50 g rasp 2 æg 6 spsk hakket persille Salt og peber 1 knsp knust rosmarin 1 knsp tørret estragon 1 spsk mel ca. 100 g smør 2½ dl piskefløde 1-2 […]
Svenske kødboller (köttbullar)
Sverige er blandt meget andet, kendt for deres kødboller, eller köttbullar som de kaldet det. Her er en opskrift så du kan gøre dem kunsten efter. Opskriften giver kødboller til 4-6 personer. Ingredienser 200 g skært oksekød 100 g kalvekød 100 g svinekød 2 dl fløde 1 dl rasp 1 æg ½ finthakket løg Friskmalet […]
Debat