• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Arkiv for gulerødder

gulerødder

Grøn power dip og grønne grønsager

Her er en dejlig dip som egner sig godt til at dyppe grønne grønsager i. Dette kan f.eks. bruges til brunch. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 2,5 dl creme fraiche 9% 1 lille håndfuld dild 1 lille håndfuld brøndkarse 1/2 løg 1 knsp wasabi Salt og peber 5 lange stængler bladselleri 1 agurk […]

Lammefrikassé med forårsgrønt

Her er opskriften på en frikassé med lam. Men du kan også bruge kylling (se tippet i bunden). Opskriften her rækker til 8 personer. Ingredienser 1 afpudset lammebov eller bryst (ca. 1½ kg) 2 tsk salt Suppevisk 1 porretop 2 kviste timian 1 laurbærblad 2 kviste persille 600 g gulerødder 1 bundt grønne asparges (500 […]

Ragout med øl og røde linser

Denne ragout med oksekød får en dejlig pikant smag på grund af de røde linser og øllet, der blandes i. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 25 g smør 600 g gullaschtern 1 øl, f.eks. classic 2 dl grønsagsbouillon ½ dl ferskensaft (fra dåsen med ferskner) 1 tsk groft salt friskkværnet peber dl) 400 […]

Hyldeblomstpocheret laks med pikante grønsager

Her er en dejlig opskrift på laks der er hyldeblomstpocheret, og med pikante grønsager til. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 stykker laks a 125 g 0,5 dl koldpresset rapsolie 1,5 dl hyldeblomstsaft 1 spsk akaciehonning 3 stk laurbærblade 1 porre 2 små gulerødder 1 spsk friskhakket ingefær Salt og hvid peber Dild […]

Smoothie med rødbede, selleri, gulerod, æbler og appelsiner

Det her er simpelthen næsten en frugt- og grønsags symfoni. Det er en stor blanding, som tilsammen bare smager rigtig godt. Du får ca. 1 liter med denne opskrift. Ingredienser 2 mellemstore rødbeder (600 g) skrællet og skåret i mindre stykker 3 selleristilke (225 g) gjort istand 3 mellemstore gulerødder (360 g) skåret igennem på […]

Grønsagsgratin

Her er en opskrift på en grønsagsgratin du kan lave i mikroovnen. Opskriften er beregnet til 3 personer. Ingredienser 350 g grønsager (f.eks. gulerødder, blomkål, porre) ½ dl vand 3 dl mælk 4 spsk mel 1 æg ½ dl reven ost ½ tsk salt lidt reven muskat

Grønsagsfad med ost

En god opskrift til at lave et grønsagsfad med ost i mikroovnen. Opskriften her er beregnet til 3 personer. Ingredienser 500 g groftrevne grønsager (f.eks. gulerødder, kålrabi, selleri, kartofler, løg eller porre) ½ dl vand Salt og peber 1 dl reven ost

Hønsekødsuppe med gulerødder og appelsin

Hønsekødsuppe med gulerødder og appelsin er en dejlig ret. Her får du en opskrift beregnet til 6-8 personer. Ingredienser 6 gulerødder (i skiver) 1 mellemstort løg (i skiver) 2 stilke bladselleri 1 l hønsebouillon Salt og peber 1 laurbærblad 1 spsk maizenamel Saft og revet skal af 1 appelsin Frisk revet muskatnød 1/4 kop fløde

Vintersuppe

Her er opskriften på en suppe der er rigtig god om vinteren. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 3 gulerødder (ca. 225 g) 1 persillerod (ca. 150 g) 1/4 selleri (ca. 300 g) 1 stort løg 25 g smør 1 l bouillon 4 tykke grove kogepølser Salt og peber

Juice med tomat, gulerod og peberfrugt

Her er en dejlig smoothie med tomat, gulerod og rød peberfrugt. Du får ca. 1 liter med denne opskrift. Ingredienser 1 mellemstor rød peberfrugt (250 g) hakket groft 4 mellemstore tomater (300 g) hakket groft 2 mellemstore gulerødder (240 g) hakket groft 0,8 dl bredbladet persille 2,5 dl vand Et stænk tabasco-sauce   Fremgangsmåde Blend […]

  • 1
  • 2
  • Næste side »

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind