Her er opskriften på en agurkesuppe med røget laks og karse. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 2 agurker 1 1/5 dl creme fraiche 100 g daggammelt lyst brød uden skorpe 1 fed hvidløg 1 chili 1 spsk æbleeddike 1/2 dl olivenolie Evt. lidt afkølet grønsagsbouillon Tilbehør 100 g røget laks Karse Brød Sådan laver […]
grønsagsbouillon
Rejer med forårsløg, krydderurter og pasta
Denne ret med rejer, forårsløg, krydderurter og pasta er beregnet til 3-4 personer. Ingredienser 2-3 forårsløg 1 bdt persille 1 potte basilikum 3½ dl grønsagsbouillon 1 spsk maizena 1½ dl fløde Peber 400 g frosne store rejer (optøede) 2 pk frisk pasta Basilikumblade til pynt
Hvidløgsbulgur med rejer
Ingredienser 1 bk champignoner 20 g smør salt og peber 4 dl bulgur 1 stort løg 1 laurbærblad 6 dl grønsagsbouilon 1-2 fed hvidløg (efter smag og behag) peber 1 bdt persille 400-450 g frosne store rejer (optøede) 8 cherrytomater Citronbåde 1 stor skål grøn salat
Tortillaer med hot rejefyld
Her er en opskrift på tortillaer eller tacoskaller med hot rejefyld. Opskriften er til 4 personer. Ingredienser 300 g courgetter 1 løg 1 bøftomat ½-1 rød peberfrugt 1 frisk rød chili (efter smag) 20 g smør eller 2 spsk raps eller majsolie 150 g majskerner 1 presset hvidløgsfed 1½ dl grønsagsbouillon Lys saucejævner Peber (eller […]
Debat