• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Arkiv for grønsagsbouillon

grønsagsbouillon

Agurkesuppe med røget laks og karse

Her er opskriften på en agurkesuppe med røget laks og karse. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 2 agurker 1 1/5 dl creme fraiche 100 g daggammelt lyst brød uden skorpe 1 fed hvidløg 1 chili 1 spsk æbleeddike 1/2 dl olivenolie Evt. lidt afkølet grønsagsbouillon Tilbehør 100 g røget laks Karse Brød Sådan laver […]

Rejer med forårsløg, krydderurter og pasta

Denne ret med rejer, forårsløg, krydderurter og pasta er beregnet til 3-4 personer. Ingredienser 2-3 forårsløg 1 bdt persille 1 potte basilikum 3½ dl grønsagsbouillon 1 spsk maizena 1½ dl fløde Peber 400 g frosne store rejer (optøede) 2 pk frisk pasta Basilikumblade til pynt

Hvidløgsbulgur med rejer

Ingredienser 1 bk champignoner 20 g smør salt og peber 4 dl bulgur 1 stort løg 1 laurbærblad 6 dl grønsagsbouilon 1-2 fed hvidløg (efter smag og behag) peber 1 bdt persille 400-450 g frosne store rejer (optøede) 8 cherrytomater Citronbåde 1 stor skål grøn salat

Tortillaer med hot rejefyld

Her er en opskrift på tortillaer eller tacoskaller med hot rejefyld. Opskriften er til 4 personer. Ingredienser 300 g courgetter 1 løg 1 bøftomat ½-1 rød peberfrugt 1 frisk rød chili (efter smag) 20 g smør eller 2 spsk raps eller majsolie 150 g majskerner 1 presset hvidløgsfed 1½ dl grønsagsbouillon Lys saucejævner Peber (eller […]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind