Her er en dejlig grillret som smager af dansk sommer. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser Skinkeschnitzler 4 skinkeschnitzler af inderlår (1 cm tykke) Olie til pensling Marinade 4 spsk olivenolie 1 spsk citronsaft 2 fed hakket hvidløg Peber Bagte grønsager 1 stor gulerod i små tern 1 gul peberfrugt i små tern 1 […]
grønsager
Grønsagsfad med ost
En god opskrift til at lave et grønsagsfad med ost i mikroovnen. Opskriften her er beregnet til 3 personer. Ingredienser 500 g groftrevne grønsager (f.eks. gulerødder, kålrabi, selleri, kartofler, løg eller porre) ½ dl vand Salt og peber 1 dl reven ost
Torskerogn i grønsagssauce
Her er en opskrift på torskerogn med grønsagssauce. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 500 g torskerogn Salt Sauce: 2 porrer 2 stilke bladselleri 25 g smør 1 spsk mel 2½ dl fiskebouillon 1 dl fløde 1 knsp cayennepeber ½ tsk timian Salt og peber 1 spsk kapers
Vintersuppe
Her er opskriften på en suppe der er rigtig god om vinteren. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 3 gulerødder (ca. 225 g) 1 persillerod (ca. 150 g) 1/4 selleri (ca. 300 g) 1 stort løg 25 g smør 1 l bouillon 4 tykke grove kogepølser Salt og peber
Libanesisk kylling
Her er en god opskrift på Libanesisk kylling. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 stor kylling 6 spsk olie 1 3/4 kop hønsebouillon ½ tsk salt Friskmalet sort peber 1/4 tsk kanel 6 små løg 1 lille courgette i tykke skiver 1 gulerod i terninger 2 mellemstore kartofler i terninger 3 mellemstore flåede […]
Sæsonoversigt for frugt og grønt
Du kan spare mange penge på frugt og grønt, hvis man køber dem når de er billigst. Men hvornår er de billigst? Det kan du bla. se her i nedenstående skema, som viser hvornår der er højsæson for de enkelte frugter og grønsager. Frugter og grønsager er jo levende planter, som vokser på forskellige årstider […]
Ovnbagte rødspættefileter med grove grønsager og tomatsauce
Rødspættefileter med ovnbagte grove grønsager og tomatsauce. Opskriften her passer til 4 personer. Ingredienser Ovnbagte grønsager: Kartofler, knoldselleri, gulerødder, persillerod og rødløg (i alt ca. 1 kg) 2-3 spsk olivenolie Salt og peber 1 bdt hakket persille Tomatsauce: 1 ds hakkede tomater med chili og hvidløg 1 grofthakket løg 1 grøn peberfrugt i tern 1 […]
Festgryde med oksesmåkød og grønsager
Her er en nem gryderet, som det meste af tiden passer sig selv, men du kan lave andre ting. Mange børn kan også godt lide denne ret. Til 4 personer. Ingredienser: ½kg oksesmåkød 2 tykke porrer 4 gulerødder 50g margarine ½ liter vand eller suppe 2 tsk salt 2 tsk peber 300g grønne bønner (1 pose […]
Debat