Her er opskriften på ørredsalat. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 3 spsk mayonnaise 1 spsk cremefraiche 1 tsk dijonsennep 150 g varmrøget ørred (pillet fri for skind og ben) salt og peber 4-5 radiser 1 bdt purløg Sådan laver du ørredsalat Rør mayonnaise, cremefraiche og sennep sammen. Vend ørredkødet i og smag til med […]
Frokost
Salatagurk med fyld
Her er opskriften på salatagurk med fyld. Opskriften er beregnet til 6 personer. Ingredienser 1 salatagurk 300 g italiensk salat 200 g mager skinke i tynde skiver ca. 100 g frosne, fine grønærter, optøede 4 spsk hakket persille Salt Tynde osteskiver 1 fintsnittet løg
Torskerognssalat
Her er en lille frokost ret, som er nem og hurtig at lave. Den kan også sagtens tages med i en bøtte som madpakke. Til 4 personer. Ingredienser: 200g kogt torskerogn i dåse 1 grøn peberfrugt 2 stilke blegselleri lidt karse til pynt Dressing: 1½ dl creme fraiche 1 tsk karry ½ tsk salt ½ […]
Debat