Denne opskrift på hytteost med løg, passer perfekt til brunch. Server det som tilbehør til tyndskåret skinke. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 5 dl hytteost 1 håndfuld purløg 1 rødløg 1 forårsløg Salt og peber Sådan laver du hytteost med løg 1) Klip purløget fint og bland det i hytteosten. 2) Hak rødløget […]
forårsløg
Grillede koteletter med rosmarin og gedeost
Her har du en ret som enten kan laves på en grillpande indendørs eller på havegrillen, når vejret er til det: Koteletter med spændende tilbehør. Dette skal du bruge: Salat: 500 g rensede grønne bønner 450 g friske ærter i bælg 100 g renset feldsalat 250 g sommerbær, f.eks. hindbær og blåbær 150 g forårsløg […]
Pasta med små basilikumboller og forårsgrønt
En lidt anderledes pastaret, som er værd at prøve. Kødbollerne får en dejlig smag, når der er blandet basilikum i. Bollerne kan evt. laves dagen i forvejen. Opskriften er til 4 personer. Det skal du bruge til retten Basilikumboller: 500 g hakket svinekød ½ tsk groft salt 3 spsk havregryn 1 æg 1 dl mælk […]
Penne med østershatte og spidskål
Her er en super god opskrift på penne med østershatte og spidskål. Ingredienser 1 spidskål (ca. 1 kg) 250 g østershatte 100 g bacon ½ spsk jomfruolivenolie 1 spsk olivenolie Salt og peber 1 fed hvidløg 3 kviste timian 1 dl grønsagsbouillon 1 dl Noilly Prat (fransk vermouth) 350 g penne (pastarør) Forårsløg Parmesanost […]
Pasta med kalkun i ratatouille
Her er en opskrift på pasta med kalkun i ratatouille. Ingredienser 400 g pasta 600 g kalkunbryst 50 g smør eller margarine Ratatouille 1 stort løg 1 grøn peberfrugt 1 courgette 1 lille aubergine ½ dl olivenolie 2 fed hvidløg 1 ds. hakkede tomater 1 spsk tomatpuré 2 kviste timian Salt og peber 4 forårsløg […]
Røget laks med agurkecreme
Denne ret er hurtig at lave og meget lækker. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 300g røget laks i skiver Agurkecreme: ½ agurk 2-3 forårsløg 200g fromage frais Salt og peber 1 potte frisk basilikum Fine salatblade 12 grønne asparges 100g lakserogn 4 stykker toastbrød
Rejer med forårsløg, krydderurter og pasta
Denne ret med rejer, forårsløg, krydderurter og pasta er beregnet til 3-4 personer. Ingredienser 2-3 forårsløg 1 bdt persille 1 potte basilikum 3½ dl grønsagsbouillon 1 spsk maizena 1½ dl fløde Peber 400 g frosne store rejer (optøede) 2 pk frisk pasta Basilikumblade til pynt
Laksesalat
Her er en dejlig laksesalat som er god om sommeren, som en let frokostret. Denne opskrift er beregnet til ca. 6 personer. Ingredienser 3 frosne stykker laksefilet uden skind á 125 g (kogt og afkølet) ca. 400 g små nye kartofler (kogte og afkølede) ca. 150 g ærter ca. 150 g små fine rå blomkålsbuketter […]
Rejer i mild pebersauce
Denne pebersauce med rejer smager rigtig godt. Serveres med kartofler og broccoli til. Retten passer til 4 personer. Ingredienser 2 grønne peberfrugter 4 forårsløg 2½ dl fløde 2 dl grønsagsbouillon 2 spsk koncentreret tomatpuré salt og peber 1 tsk paprika Lys saucejævner 400-450 g frosne store rejer (optøede) Aspargeskartofler og broccoli
Fetagratinerede rejer med peberfrugtsalat
Her er en dejlig opskrift med rejer og peberfrugtsalat. Retten tager ca. 45 minutter at tilberede og er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 ds flåede tomater 2 spsk olivenolie 1 lille finthakket løg 1-2 fed presset hvidløg 1 bdt persille (hakket) salt og peber 400-450 g frosne store rejer (optøede) 100-150 g feta i […]
Debat