Her er opskriften på nogle medaljer med rabarber og jordbær. Opskriften giver 12 stk. medaljer. Ingredienser Dej 150 g mel 1 knsp hjortetaksalt 75 g sukker 100 g smør 1 æggeblomme 2 spsk fløde Creme 2½ dl vanillecreme 1½ dl piskefløde Fyld 1 dl vand 100 g sukker 200 g rabarber 50 g jordbær 3 […]
fløde
Kylling i flødepeberrod
Her er en dejlig opskrift på kylling i flødepeberrod. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 stor kylling på ca. 1200 g 1 porre 2 stilke timian 4-5 peberkorn 2 tsk salt Sauce: 25 g smør 3½ spsk mel ½ l suppe 1 dl fløde 2-3 spsk friskrevet peberrod Salt og hvid peber 2-3 […]
Sommerlinser med hindbær og ribs
Her er opskriften på de små kager sommerlinser. Du får 14 stk af denne opskrift. Ingredienser Dej 100 g smør 50 g sukker 175 g mel Creme 2 dl vanillecreme 1 dl piskefløde 100 g ribs Fyld 200 g hindbær 200 g ribsgele Lidt ristede mandelsplitter eller pistaciekerner
Kiwitærte
Her er opskriften på en lækker kiwitærte. Ingredienser Dej 125 g mel 50 g sukker 75 g smør 1 æg Fyld 2½ dl vanillecreme 2½ dl piskefløde 8 kiwifrugter 1 dl æblegele
Portersteg
Her er opskriften på portersteg. Opskriften er beregnet til 6 personer. Ingredienser 1-1 1/4 kg oksetykkam eller mellemskært uden ben 1 flaske porter 1 dl vand 1/4 dl kinesisk soja 6-7 tørrede enebær 5-6 peberkorn 2 tsk oregano 2 løg skåret i skiver 1 dl fløde 2½-3 spsk mel
Roulade med jordbær
Her er opskriften på en roulade med jordbær. Ingredienser 3 æg 2 dl sukker 1 dl hvedemel ½ dl kartoffelmel 1 tsk bagepulver 2 spsk vand Til fyld: ½ l jordbær 2 spsk sukker 1½ dl piskefløde ½ spsk vanillesukker Fremgangsmåde Rens jordbærrene og skær dem i fire stykker. Drys med sukker og lad dem […]
Croquetter med flødepeberrod
Opskriften på croquetter med flødepeberrod er beregnet til 4 personer. Ingredienser 250 g hakket svinekød 125 g hakket oksekød 125 g hakket kalvekød ca. 50 g rasp 2 æg 6 spsk hakket persille Salt og peber 1 knsp knust rosmarin 1 knsp tørret estragon 1 spsk mel ca. 100 g smør 2½ dl piskefløde 1-2 […]
Angel’s kiss
Drinken Angel’s Kiss er beregnet til 1 person. Ingredienser 3 cl cacao likør 1 cl fløde
Karamelbudding
Her er opskriften på desserten karamelbudding. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 6 dl fløde 4 æg 1 spsk sukker 3 smuttede, revne bittermandler eller 2 tsk vanillesukker Karamel af: 2 dl sukker 2 spsk kogende vand Til pynt: Flødeskum af 1-2 dl piskefløde Høvlet chokolade
Pebernødder
Her er en gammel opskrift på pebernødder, så du kan blive klar til julen med hjemmebagte pebernødder. Ingredienser 1½ kg hvedemel 6 æg 375 g koldt smør eller margarine 1 tsk. hjortetaksalt 10 spsk. fløde 375 g stødt melis En anelse cayennepeber
Debat