Her er opskriften på en dejlig flæskerullepølse, som er god at skære ud og komme på rugbrød m.m. Du får én god flæskerullepølse med denne opskrift. Ingredienser ca. 1½ kg svineslag 3 spsk groft salt 1 spsk sukker 1 løg ½ spsk groft salt 4 tsk stødt allehånde ½ tsk stødt nellike 4-5 tsk friskkværnet […]
flæsk
Æbleflæsk
Her er opskriften på æbleflæsk. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 20 skiver stegeflæsk 6 store æbler ca. 1 spsk sukker (afhængig af hvor søde æblerne er) salt
Grønsagsgryde med flæsk
Her er opskriften på en grønsagsgryde med flæsk. Gryderetten passer til 4 personer. Ingredienser 500 g magert stribet flæsk 2 tsk salt Paprika 4 løg 1 rød og 1 grøn peberfrugt ½ agurk 2 fennikel 2 spsk olie 2 spsk tomatpuré 1 dl bouillon 1½ dl fløde
Gullasch med medisterpølse
Gullasch er godt. Her er en opskrift på gullasch med medisterpølse. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 200 g kogt medisterplse 200 g flæskefars 1 syltet agurk 2 tomater 2 skalotteløg 1 ps skysauce 2½ dl bouillon 4 spsk fløde Tomatpuré
Ostegratinerede flæskeroulader
Her er en god opskrift på ostegratinerede flæskeroulader. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 8 tynde skiver svinebov (ca. 500 g) 1 tsk salt 1 tsk kommen 1 rød peberfrugt 2 løg 2 tomater 1 spsk smør ½ dl fløde 1½ dl reven ost
Vestfynsk porrepille
Porrepille er en egnsret fra Fyn, som med få ingredienser er hurtig og nem at tilberede. Ingredienser: 8- 10 porrer 600 g flæsk salt og peber
Debat