Her er en dejlig burger med fisk og tatarsauce. Opskriften herunder rækker til 4 personer. Ingredienser Tatarsauce 3 spsk mayonnaise 1 dl skyr naturel 2 tsk grovkornet sennep 75 g cornichoner eller syltede agurker 1 spsk kapers 1 lille bundt purløg 5 stilke estragon 1 lille æble Salt og peber Fiskefileter 8 rødspættefileter 50 g […]
fiskefilet
Fiskefileter med salat, ærter og tomater
Denne opskrift er med fiskefileter, salat, ærter og tomater. Opskriften laves på ca. 40 min. og rækker til 4 personer. Ingredienser 8 fiskefileter (f.eks. rødspætter) Mælk Speltrasp, rugmel eller speltmel Havsalt Friskkværnet sort peber Olivenolie 1 grøn krølsalat 200 g friskbælgede ærter eller frosne ekstrafine ærter 1 bk. cherrytomater Cremet dressing 4 spsk. skyr eller fromage frais 2 spsk. piskefløde […]
Kuller med soyaglacé og limemarinade
Her er en forret med fisken kuller. Den serveres på en varm tallerken sammen med soyaglacé. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 200 g kullerfilet i skiver Porregrønt fra 1-2 porrer 1-2 gulerødder ½ bdt koriander Lidt kinakål ½ dl soya ½ dl sukker 1-2 lime Lidt ingefær Lidt sød chilisauce Sukker, salt og […]
Fiskestuvning med ris
Opskriften på fiskestuvning med ris er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 skive selleri (ca. 200 g) 1 rød peberfrugt 1 løg 1 fed presset hvidløg 25 g smør 500 g fiskefileter 2 dl grønsagsbouillon ½ tsk timian Saft af ½ citron 1½ tsk maizena 1 dl fløde Salt og peber Hakket persille og dild […]
Engelske fiskefrikadeller
Her er opskriften på engelske fiskefrikadeller. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 pk kartoffelmospulver 3-4 spsk mel 4-6 mosede sardeller (efter smag) 4 æg 2 store løg 2 porrer (det hvide) 500 g torske- eller koteletfiskefilet 2 bdt persille 100 g smør til stegning
Fiskepizza med butterdej
Her er en lækker opskrift på en fiskepizza, som du kan lave til hverdag eller fest. Opskriften giver mad til ca. 4 personer. Ingredienser 1 pk dybfrossen butterdej 1 lille ds sardelfileter 500 g torske- eller koteletfiskefilet Salt 2 tsk Worchestersauce (eller efter smag) friskmalet hvid peber 1-1½ tsk stærk sennep 3 spsk oliven- eller […]
Sesampaneret hellefisk med pastasalat
Her er opskriften på nogle lækre stegte hellefiskefileter med sesamfrø, hvortil der serveres en dejlig pastasalat. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 store stykker hellefiskefilet (optøede) 2 æggehvider eller 1 æg salt og peber Sesamfrø Smør og olie til stegning Pastasalat: 1 pk frisk spinatpasta (kogt og afkølet) 200g kogte, kolde grønne bønner […]
Ovnbagt hellefisk med pesto
Her er nogle dejlige hellefiskefileter, bagt i ovnen sammen med grønsager. Opskriften er beregnet til 2-3 personer. Ingredienser 400 g frossen risblanding med majs, ærter og rød peberfrugt 300 g frosne hellefiskefileter Pesto Rasp 2-3 dl tomat- eller grønsagsjuice Peber
Laksefilet i whiskey-sauce
Laksefileter serveres med whiskey-sauce, kartofler og grønne bønner. Denne opskrift er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 stk. laksefileter uden skind á 125 g Smør eller olie til stegning Whiskey-sauce: 30 g smør 30 g mel 1 løg ca. 5 dl sødmælk Salt og peber Irsk whiskey Kogte kartofler Hakket persille Evt. grønne bønner Grov […]
Tærte med rejer, laks, ærter og asparges
Denne tærte er en lækker tærte der passer til 5-6 personer. Tærten er fyldt med rejer, laks, ærter og asparges. Ingredienser 1 pk udrullet mørdej uden sukker Smør til fadet 250 g grønne asparges 100 g fine ærter 150 g frosne store rejer (optøede) 2 frosne stykker laksefileter uden skind (optøede) Æggemasse: 3 æg 3 […]
Debat