• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Arkiv for Fennikel

Fennikel

Stegt hornfisk med sprød salat

Her er en opskrift på stegt hornfisk med en sprød salat til. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 3-4 stk. hornfiskefileter 1,5 dl rugmel Salt Friskkværnet peber olie og smør til stegning Sprød salat 1 fennikel i skiver 100 g radiser i skiver 1 agurk i skiver 2 grønne æbler i skiver 1 potte […]

Asparges med beurre blanc og sojamarineret kalkunbryst

Her er en dejlig opskrift på asparges med beurre blanc og sojamarineret kalkunbryst. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 kalkunbryst på 800 g 1 dl sojasauce 2 fed pressede hvidløg Lidt smør til stegning Beurre blanc Lidt smør til stegning 3 skalotteløg 150 g koldt smør Saften af 1-2 røde grapefrugter (2 dl) […]

Smørdampet fennikel

Smørdampet fennikel kan efter denne opskrift laves i mikroovn. Portionen passer til 3 personer. Ingredienser 1-2 fennikel (350 g) 20 g smør 1-2 spsk vand

Grønsagsgryde med flæsk

Her er opskriften på en grønsagsgryde med flæsk. Gryderetten passer til 4 personer. Ingredienser 500 g magert stribet flæsk 2 tsk salt Paprika 4 løg 1 rød og 1 grøn peberfrugt ½ agurk 2 fennikel 2 spsk olie 2 spsk tomatpuré 1 dl bouillon 1½ dl fløde

De fem krydderier

De fem krydderier kan købes færdigblandet eller man kan lave det selv. De fem krydderier er en blanding af stødt kryddernellike, stødt kanel, sort peber eller anispeber, fennikelfrø og stjerneanis. Krydderiblandingen bruges f.eks. i kyllingeretter fra det kinesiske køkken.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Gør madlavning nemt for dig selv med måltidskasser 1 person
  • Gør aftensmaden nem
  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • kims til Kalvesteg med kartofler, sauce og grønsager
  • Gitte Frederiksen til Henkogning – Sådan gør du
  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2022 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind