Her er en dejlig salat til 2 personer, som er hurtig at lave. Den bygger på en færdigkøbt salatblanding og hjemmelavede croutoner. Salaten er f.eks. god til stegt eller grillet oksekød. Ingredienser 1 pose salat blanding 4 skiver daggammelt lyst brød 1 dl ekstra jomfruolivenolie 0,5 dl hvidvinseddike 1 tsk dijonsennep ½ presset fed hvidløg […]
dijonsennep
Tarteletter med asparges og rejer
Her er opskriften på nogle tarteletter med asparges og rejer. Opskriften er beregnet til 4-6 personer. Ingredienser 10 tarteletter 15 g smør 3 spsk hvedemel 1 tsk dijonsennep 2 dl mælk ½ dl hvidvin 1 ds aspargessnitter ekstra fine (ca. 450 g) 150 g rejer 1 bdt dild 1 tsk sukker Lidt citronsaft Salt og […]
Fransk reje-hors d’oeuvre
Denne ret med fyldte tomater med rejer og dressing smager rigtig godt og er let at lave. Retten passer til 4 personer. Ingredienser 4 tomater (ca. 6 cm i diameter) 4 spsk hvidvinseddike Salt og peber 4 spsk let mayonnaise ½ tsk dijonsennep 1 bg rejer i lage (ca. 300 g (170g drænet)) 4 store […]
Ovnbagt laks i krydret sauce
Denne populære fiskeret er nem og rimelig hurtig at lave. Ovnbagt laks med den krydrede sauce er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 stk laksefilet uden skind á 125 g 3-4 porrer ½ kinakål Sauce: 2½ dl fløde 2 spsk eddike 1 spsk dijonsennep 5 spsk god tomatketchup 1-1½ tsk karry Salt og peber Madbrød
Hjemmelavede karrysild
Sæt ekstra præg på julefrokosten med hjemmelavede karrysild. Her er opskriften til 4 personer. Ingredienser 2 spsk god mayonnaise 1 spsk dijonsennep 2 spsk cremefraiche 38% 3/4 spsk mild karry 1/4 tsk fint knuste korianderfrø 1/4 tsk fint knuste sennepsfrø 1½ spsk lage fra sildene 1 lille løg 2 små syltede agurker 1 spsk kapers […]
Debat