Her er en dejlig dip som egner sig godt til at dyppe grønne grønsager i. Dette kan f.eks. bruges til brunch. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 2,5 dl creme fraiche 9% 1 lille håndfuld dild 1 lille håndfuld brøndkarse 1/2 løg 1 knsp wasabi Salt og peber 5 lange stængler bladselleri 1 agurk […]
creme fraiche
Laksesalat
Her er en dejlig laksesalat som er perfekt til brunch. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 125 g varmrøget laks 170 g rygeost 1 potte dild 1 bundt radiser 3 spsk creme fraiche 18% Sådan laver du laksesalat 1) Rør rygeosten med creme fraiche i en skål. 2) Skyl og hak dilden. 3) Skyl […]
Agurkesuppe med røget laks og karse
Her er opskriften på en agurkesuppe med røget laks og karse. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 2 agurker 1 1/5 dl creme fraiche 100 g daggammelt lyst brød uden skorpe 1 fed hvidløg 1 chili 1 spsk æbleeddike 1/2 dl olivenolie Evt. lidt afkølet grønsagsbouillon Tilbehør 100 g røget laks Karse Brød Sådan laver […]
Kotelet med skaft grillet i spansk mojo
Her er en dejlig opskrift på en kotelet med skaft grillet i spansk mojo. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 4 stk. koteletter med skaft Mojo 2-3 røde peberfrugter (250 g) ½ tsk spidskommen 2 spsk paprika ½-1 rød chili (skyllet fri for kerner) 6 fed hvidløg Saften af 1 lime 1 tsk fint […]
Kylling i Creme Fraiche tilberedt i mikroovn
Kylling i creme fraiche kan tilberedes i mikrobølgeovnen. Denne opskrift er beregnet til 3 personer. Ingredienser 1 kylling (800 g) 1 dåse champignonskiver (ca. 180 g) ½ tsk salt Peber 1/3 tsk estragon ½ bdt persille 1½ dl creme fraiche
Helstegt kylling med ris og blandet salat
Her er en opskrift på en helstegt kylling med ris, blandet salat og hjemmelavet dip. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1 kylling (ca. 1300 g) 3 tsk tandooripulver 4 tsk groft salt ½ tsk friskkværnet peber 6 spsk vegetabilsk olie Hjemmelavet dip 1 bg creme fraiche 18% 1 spsk stærk mangochutney 2 spsk […]
Urtecreme med stegt fisk
Her er en hovedret til 4 personer, med stegt fisk på urtecreme. Ingredienser 1 kg kartofler 1 dl fløde 25 g smør Salt og peber Urtecreme 300 g flødeost naturel 3 dl creme fraiche 4 spsk blanding af timian, basilikum og purløg 3 fed hvidløg 3 tsk salt Smag til med peber 125 g bacon […]
Oksetyndsteg med bagt kartoffel og grøn salat
Her er en dejlig opskrift på oksetyndsteg med bagt kartoffel med creme fraiche og purløg, grøn salat og brøndkarse. Opskriften giver 8-10 portioner. Ingredienser ca. 3½ – 4 kg oksetyndsteg (mørbradstegen) Salt og friskkværnet peber 1-2 fed hvidløg Tilbehør Bagt kartoffel med creme fraiche og purløg Grøn salat Brøndkarse
Peberbøf med pommes frites
Her er en dejlig opskrift på peberbøf med pommes frites og brøndkarse. Opskriften giver 4 portioner. Ingredienser 4 skiver velhængt oksefilet, oksemørbrad, tyndstegsfilet eller tykstegsfilet á ca. 200 g ca. 2 spsk grønne, umodne peberkorn Salt Ca. 75 g smør 3-5 spsk cognac ½-1 dl god bouillon 1 dl rødvin ½ tsk fransk sennep ca. […]
Tomatgelé med dressing og ristet brød
Her er opskriften på en spændende gelé lavet af flåede tomater. Brug den som forret eller en let hovedret. Opskriften er til 4 personer. Ingredienser 750 g flåede tomater Husblas (efter anvisning på pakken) Salt Sellerisalt Paprika ½ suppeterning (hønsebouillon) 4 spsk hakket persille Yoghurt (eller creme fraiche)
Debat