Her er opskriften på en smoothie med ananas juice, blåbær og ingefær. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1/2 l ananas juice 250 g frosne blåbær 1 cm frisk ingefær Sådan laver du smoothie med ananas, blåbær og ingefær 1) Skræl ingefæren og hak den fint. 2) Blend ananasjuice med frosne blåbær og den […]
chili
Melonsalsa
Her er opskriften på en frisk melonsalsa, som passer rigtig godt til en lækker brunch. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 1/4 honningmelon 1/4 vandmelon 1/4 netmelon 1 dl koncentreret hyldeblomstsaft 1 håndfuld mynte 1 frisk rød chili Sådan laver du melonsalsa 1) Skær melonerne fri af skallen og fjern kernerne. Skær derefter ud […]
Rosmarinpølser med hotte baked beans
Her er en opskrift på rosmarinpølser med hotte baked beans. Pølserne passer rigtig godt til en dejlig brunch. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 1 pk wienerpølser 6 kviste rosmarin 1 spsk paprika 1 pk baon 2 dåser baked beans 1 rød chili Sådan laver du rosmarinpølser med hotte baked beans til brunch Rul pølserne […]
Marinade med chili
Her er en opskrift på en hjemmelavet marinade med chili. Chilimarinaden egner sig rigtig godt til grillet fisk. Ingredienser 1 rød chili 1 dl olivenolie 1 tsk sukker 1 spsk friskrevet ingefær 2 potter krydderurter (f.eks. purløg og koriander) Sådan laver du en hjemmelavet chilimarinade Flæk chilien, fjern kernerne og blend alle ingredienserne sammen.
Speltsalat med rabarber
Her er en romantisk speltsalat med rabarber. Opskriften her rækker som tilbehør til 4 personer. Ingredienser 200 g rensede rabarber 1/2 dl æbleeddike 1/2 dl vand 1 dl rørsukker 1 spsk friskrevet ingefør 1 chili 150 g speltkerner eller hvedekerner 1 fed hvidløg 1 bakke røde salatblade 1 spsk olivenolie Salt og peber Sådan laver […]
Pasta med chilistegte skinkestrimler og champignon
Dette er en pastaret, som er hurtig at lave. Men den er virkelig dejlig med frisk smag af lidt chili og parmesan. Opskriften er beregnet til 3-4 personer. Det skal du bruge: 40 g pasta 1 pakke skinkeschitzler ½ tsk. knust chili revet cironskal af ½ citron olivenolie til stegning 250 g champignon 1 lille […]
Pikant ananassalat
Her er opskriften på en ananassalat, som er en skøn frugtsalat med bid i. Du kan bruge den både som en sund dessert, som morgenmad eller en frokostret. Opskriften er beregnet til 2 personer. Ingredienser 2 tykke ringe ananas 1 granatæble ½ rød chili (uden kerner) 2 spsk frisk koriander Feldsalat Dressing 1 dl cremefraiche […]
Pitabrød med rejer, chili og andet godt
Her er en nem, delikat og hurtig måde at få pitabrød på. Pitabrødet får en smag af koriander. Opskriften er beregnet til 2 personer. Ingredienser 2 pitabrød med solsikke 75 g store flotte tigerrejer ½ udkernet fintsnittet chili 2 spsk god mayonnaise 1-2 stilke finthakket bladselleri ½ udkernet, finthakket rød eller orange peberfrugt ½ finthakket […]
Helstegt revelsben med chili-løg marmelade
Her er en grillopskrift på helstegt revelsben med chili-løg marmelade. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser Revelsben Et helt revelsben af stegestykket (ca. 1-1,2 kg) Olie til pensling Marinade ½ dl æbleeddike 1/4 dl olivenolie 1/4 akacie honning 1 dl ananassaft 1 spsk Worcestershiresauce 2 tsk løgpulver ½ tsk Dijon sennep 1/4 tsk timian […]
Jordskokkesuppe med soyamarineret kuller
Her er en forret med jordskokkesuppe med soyamarineret kuller. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser Til suppen 4 pillede, finthakkede skalotteløg Lidt smør 150 g skrællede jordskokker i halvgrove stykker 1 dl hvedeøl eller hvidvin 2-3 dl fiskefond ½ dl piskefløde Salt og peber 1 citron Fisken 8 store tern af kullerfilet uden ben […]
Debat