Her er opskriften på en vintersupper med tørrede bælgfrugter. Du kan bruge enten bønner, ærter, kikærter eller linser til denne suppe. Opskriften rækker til 4 personer. Ingredienser 150 g tørrede bønner, ærter, kikærter eller linser ½ liter flæske-, hønse- eller oksebouillon 1 løg 2 fed hvidløg 1 skive selleri 2 gulerødder 1 tyk skive bacon […]
bouillon
Kartoffelgryde
Her er opskriften på en dejlig kartoffelgryde. Ingredienser 800 g bagekartofler 1 rød peberfrugt 1 gulerod 50 g smør eller margarine 250 g små skalotteløg ½ l grønsagsbouillon 2 laurbærblade 1 spsk tomatpuré 1 lille kvist løvstikke 50 g smør Persille Salt og peber Fremgangsmåde Skær kartofler og peberfrugter i terninger på 2 cm. […]
Luksus hønsebouillon
Her er en luksus udgave af hønsebouillon. Opskriften giver ca. 2 liter færdig bouillon. Ingredienser 2 skiver bacon (hakket) 1 stor gulerod (hakket) 1 mellemstort løg (hakket) 1 stilk bladselleri (hakket) Persille 2 modne tomater 1,5 kg kyllingeben og indmad 1 fed hvidløg 1 laurbærblad 2 kviste timian 1 spsk tomatpuré 1½ kop tør hvidvin […]
Tyrkisk hønsekødsuppe med yoghurt
Her er opskriften på tyrkisk hønsekødsuppe med yoghurt. Opskriften er beregnet til 6 personer. Ingredienser 6 kopper hønsebouillon 1/4 kop ris 1 tsk salt Friskmalet peber 1 kop yoghurt 2 sammenpiskede æggeblommer ½ tsk frisk mynte eller ½ tsk tørret 2 spsk hakket persille
Hønsebouillon
Her er opskriften på ægte hønsebouillon, og ikke snydeopskriften med bouillonterning! Opskriften giver ca. 1½ liter færdig hønsebouillon. Ingredienser 1-2 rå eller kogte kyllingeskrog + ben 250 g kyllingeindmad (undtagen lever) 2 l koldt vand 2 løg 2 gulerødder 1 bouquet garni 1 tsk salt 6 hele sorte peberkorn
Hønsekødsuppe med avocado
Hønsekødsuppe med avocado. Opskriften er beregnet til 6 personer. Ingredienser 1 kyllingebryst 6 kopper hønsebouillon 2 løg i skiver ½ tsk koriander ½ tsk oregano 1 tsk karry ½ tsk salt og friskmalet peber 1 stor avocado
Linsesuppe
Her er en opskrift på linsesuppe. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 500 g linser 200 g bacon 1 hakket løg 1 hakket gulerod 1 bouquet garni Salt og peber 1 l hønsebouillon 60 g smør
Debat