Her er en dejlig dip som egner sig godt til at dyppe grønne grønsager i. Dette kan f.eks. bruges til brunch. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 2,5 dl creme fraiche 9% 1 lille håndfuld dild 1 lille håndfuld brøndkarse 1/2 løg 1 knsp wasabi Salt og peber 5 lange stængler bladselleri 1 agurk […]
bladselleri
Asiatiske fiskefrikadeller med grøn slaw og jalapenos-dressing
Her er en lækker opskrift på noget så dansk som en fiskefrikadelle. Men her får de et asiatisk præg. Til fiskefrikadellerne serveres grøn slaw og jalapenos-dressing. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 800 g fersk fiskefars 3 dl frisk koriander, grofthakket Skal af 2 lime Grøn slaw 1 squash i strimler 3 stænger bladselleri […]
Kartofler med urter
Her er en opskrift med kartofler og urter. Ingredienser 1 porre 1 gulerod 2 stængler bladselleri 500 g kartofler 1 spsk salt ca. ½ l vand 1 stængel løvstikke 1 dildskærm eller 2 stk. tørrede dildfrø 1 tsk tørret koriander Fremgangsmåde Porre, gulerod og bladselleri snittes fint og lægges i en gryde sammen med […]
Torskerogn i grønsagssauce
Her er en opskrift på torskerogn med grønsagssauce. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser 500 g torskerogn Salt Sauce: 2 porrer 2 stilke bladselleri 25 g smør 1 spsk mel 2½ dl fiskebouillon 1 dl fløde 1 knsp cayennepeber ½ tsk timian Salt og peber 1 spsk kapers
Omelet med rejer og grønsager
Her er en fyldig omelet med rejer og forskellige grønsager. Ingredienser 1 løg 2 fed hvidløg 2 stilke bladselleri 1 lille courgette (ca. 150-200 g) 1 rød peberfrugt 1 spsk olivenolie 15 g smør 5-6 store æg 1 spsk hakket frisk oregano (eller ½ tsk tørret) salt og peber 300-400 g frosne store rejer (optøede)
Debat