Her er opskriften på en aspargessuppe fra Peru. Den peruanske aspargessuppe er beregnet til 6 personer. Ingredienser Fond 1 kylling (ca. 1200 g) Forskellige krydderurter (f.eks. persille, løvstikke, dild, timian, rosmarin) 1 gulerod 1 porre 1 stykke rodselleri (eller 2 stængler bladselleri) Vand så kyllingen er dækket Suppe 15 g smør 1 løg i tern […]
aspargessnitter
Tarteletter med asparges og rejer
Her er opskriften på nogle tarteletter med asparges og rejer. Opskriften er beregnet til 4-6 personer. Ingredienser 10 tarteletter 15 g smør 3 spsk hvedemel 1 tsk dijonsennep 2 dl mælk ½ dl hvidvin 1 ds aspargessnitter ekstra fine (ca. 450 g) 150 g rejer 1 bdt dild 1 tsk sukker Lidt citronsaft Salt og […]
Aspargestærte med tun
Her er opskriften på en tærte med asparges og tun. Opskriften er beregnet til 4 personer. Ingredienser Bund 100 g smør 150 g hvedemel 50 g grahamsmel ½ dl kærnemælk ½ tsk salt Fyld 20 g smør 3 spsk hvedemel Væden fra asparges 2 dl mælk ½ tsk dijonsennep Lidt revet muskatnød Salt og peber […]
Debat