• 123Kogebog
  • Artikler
  • Leksikon
    • Mål og vægt
    • Forkortelser
  • Kogebøger
  • Kontakt
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

123Kogebog.dk

Menu 
  • Forretter
  • Hovedretter
    • Hverdagsmad
    • Lette selskabsretter
    • Kylling
    • Sushi
    • Pastaretter
    • Kartoffelretter
    • Tærter
    • Suppe
    • Fiskeopskrifter
    • Æggeretter
  • Desserter
  • Slankemad
  • Grill
  • Bageopskrifter
    • Kageopskrifter
    • Cupcakes og muffins
    • Cookies og småkager
    • Brød
    • Uden ovn
  • Jul
    • Julemad
    • Bageopskrifter til jul
    • Konfekt
  • Drikkevarer
    • Smoothies
    • Drinks
    • Kaffe
    • The
  • Temaer
    • Salat
    • Morgenmad
    • Børneretter
    • Diabetes
    • Mikroovn
    • Tilbehør
Du er her: Forside / Artikler / 3 retters nytårsmenu med bla. kalvesteg og Crème Brûlée

3 retters nytårsmenu med bla. kalvesteg og Crème Brûlée

Her er et menu forslag til en 3 retters nytårsmenu. Herunder er links til de forskellige opskrifter.

Alle opskrifter er beregnet til 4 personer, og er sammensat så de passer rigtig godt sammen.

 

Forret

Til forret skal vi have ovnbagte portobello svampe med persille-spätzle og tomatbalsamico sauce.

Det er en dejlig frisk forret med portobello svampe, skorzonerrødder m.m.

 

Hovedret

Hovedretten består af grillet kalvesteg med bagte rødbeder, grillede porrer og blodappelsin-vinaigrette.

Kalvehøjreb smager bare super godt og passer super godt til nytår. Her er også den helt specielle blodappelsin-vinaigrette som passer super godt til de bagte rødbeder og grillede porrer.

 

Dessert

Til dessert serveres en Crème Brûlée med rosenblade samt æble-chips.

De rigtig sjove æble-chips kan bruges istedet for en ske til at spise crème brûléen med. Crème Brûléen har desuden fået tilsat et ekstra pift med rosenblade.

 

Rigtig god appetit og et rigtig godt nytår til dig og dine nytårsgæster !!

VN:F [1.9.22_1171]
please wait...
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
3 retters nytårsmenu med bla. kalvesteg og Crème Brûlée, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her og modtag spændende opskrifter og andre tips og tricks.

Seneste indlæg

  • Risalamande
  • Hjemmelavet rødkål
  • Opskrifter på økologisk babymad
  • Hvad er bagepulver?
  • Krydderurte-fiskefrikadeller

Sider

  • Forkortelser
  • Kontakt 123Kogebog
  • Leksikon
  • Mål og vægt
  • Sådan søger du bedst efter opskrifter

Debat

  • Gitte Gammelgaard til Henkogning – Sådan gør du
  • Ingrid til Henkogning – Sådan gør du
  • Susanne til Henkogning – Sådan gør du
  • Jonas til Spejlæg (tilberedt i mikroovn)
  • Grethe idel til Henkogning – Sådan gør du

Følg med her

Følg 123Kogebog.dk her FacebookFølg 123Kogebog.dk her Google+Følg 123Kogebog.dk her TwitterFølg 123Kogebog.dk her RSS

Copyright © 2021 ·Metro Pro Theme · Genesis Framework af StudioPress · WordPress · Log ind